Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Mi mindent törhetünk fel a Watch_Dogsban?

Új videó érkezett a Ubisoft játékából, amelyben a hackelésről, valamint a külső alkalmazásról esik néhány szó.

2013.06.28. 13:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét hallat magáról a Ubisoft akciójátéka, a Watch_Dogs. Ezúttal a VG24/7 magazin kereste fel a francia kiadót, hogy egy interjúban a játékról faggassák az illetékeseket. Dominic Guay producer válaszolt a kérdésekre, amelyek az E3-on bemutatott demóval álltak kapcsolatban. A beszélgetés során szóba került, hogy hackeléssel mi mindent érhetünk el a játékban, illetve mire számíthatunk a külső mobilalkalmazástól.
A játékot nem profi hackerként kezdjük, fokozatosan válunk majd azzá. A különböző eszközök feltörésével nem csupán információkhoz juthatunk hozzá, de elterelhetjük mások figyelmét is (a bemutatóban úgy vontuk el az őrök figyelmét, hogy bekapcsoltunk egy zenelejátszót). A kamerákon keresztül figyelemmel kísérhetjük a barátainkat, és menekülés közben utasításokat adhatunk nekik, hogyan kerüljék el az üldözőiket. Az is kiderült, hogy minél nagyobb zűrbe keveredünk, annál nagyobb lesz a körözöttségi szintünk, vagyis annál nagyobb erőket vet be a rendőrség, hogy levadásszon minket. A videó tanúsága szerint lesz időlassításra is lehetőségünk.
A külső alkalmazás táblagépekről (és feltételezhetően okostelefonokról) használható, segítségével támogathatjuk a többi játékost. Egy térképen követhetjük nyomon, hogy ki merre jár, és milyen segítségre van szüksége. Ugyanúgy feltörhetünk eszközöket, így elterelhetjük a helikoptereket, működésbe hozhatjuk az úttorlaszokat és hasonlók. Az interjú végén Guay is megerősítette, hogy a Watch_Dogs PC-re is a jelen konzolgenerációval egy időben, november 22-én jelenik meg. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló