Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Final Exam címre váltott az új Obscure játék

Az eredeti két epizódhoz nem sok köze lesz az új játéknak, sem műfajában, sem hangulatában nem követi az elődöket. A névváltással együtt elrajtolt az új hivatalos oldal is.

2013.07.10. 21:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hónappal ezelőtt jelentette be a Focus Home Interactive, hogy a Mighty Rocket Studio dolgozik az új Obscure játékon. Az még ugyan remek hírnek számított, hogy a stúdiónál többen is dolgoznak az eredeti fejlesztőcsapatból, az azonban már kevésbé nyerte el a rajongók tetszését, hogy az eredeti koncepció kukába került. Helyére egy oldalnézetes, humoros játék lépett, amely így sem témájában, sem műfajában, sem pedig stílusában nem maradt hű az első két epizódhoz. Ez nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot, így a fejlesztők végül úgy határoztak, hogy más címen folytatják a projektet. Mostantól Final Exam címmel kell keresni a játékot, amely ezzel együtt megkapta vadonatúj weboldalát is.
"Az első reakciók elolvasása után egyértelművé vált számunkra, hogy a rajongók egészen más játékot várnak az Obscure cím alatt. Teljesen megértjük a rajongókat, hiszen mi is elsősorban megszállott játékosok vagyunk. Így, bár rengeteg ponton kapcsolódik az Obscure és Obscure 2 játékokhoz, végül a névváltoztatás mellett döntöttünk." - nyilatkozta François Potentier, a játék rendezője - "A Final Exam tökéletesen passzol a játékhoz. Ez lesz az új stúdiónk alapköve, amely reményeink szerint lehetőséget ad, hogy tovább fejlődjünk, mivel nem tettünk le róla, hogy valódi folytatást készítsünk az eredeti szériának!"
Mi is nagyon reméljük, hogy a Final Exam beváltja a fejlesztők reményeit, mert egy igazi Obscure folytatás (reboot, remake) meleg fogadtatásban részesülne. A játék idén szeptemberben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

előző
következő
Final Exam címre váltott az új Obscure játék
Final Exam címre váltott az új Obscure játékFinal Exam címre váltott az új Obscure játékFinal Exam címre váltott az új Obscure játék
Final Exam
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Final Exam

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló