For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Survarium fejlesztői napló

A fejlesztők újabb beszámolót tartottak a munkálatokkal kapcsolatban, az új videóban beszélnek néhány helyszínről, valamint bemutatják az egyik új frakciót is.

2013.07.11. 23:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A S.T.A.L.K.E.R. 2 szellemi örököse, a Survarium újabb fejlesztői naplóval jelentkezett. A munkát a Vostok Games végzi, akik az új videóban részletesen beszélnek a Chemical Plant környékéről, valamint bemutatják az egyik új frakciót, akik a Fringe Settlers nevet viselik. A kémiai üzem Lenin nevét viseli, valaha a szovjet hatalom erejét hivatott demonstrálni. Míg a kezdeti években elsősorban a mezőgazdaság számára gyártott vegyszereket, később már itt szándékoztak elkészíteni az erdők rohamos terjedésének ellenszerét is. Ám végül mégis a természet győzött, a környéket fojtogató köd lepte el, ami végzett minden munkással. Napjainkban mindenfelé mérgező gázfelhők lepik el.
A Fringe Settlers csoport a biztonságos zónák peremén élnek, azt feltételezik, ők is közrejátszottak az erdők terjedésének rejtélyes megszakadásában. Ők voltak azok, akik a jelenség kezdetekor nem megállítani, hanem megérteni akarták azt. Ők az egyetlenek, akik nem félnek betenni a lábukat a fák közé. Rendkívül gyanakvóak minden idegennel szemben, hiszen jól tudják, minden agresszív cselekedet az erdők ellen, százszorosan üt vissza.
A Survarium egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint a nemzetközi megjelenésre 2014-ben kerülhet sor. Az ingyenes MMO kizárólag PC-re készül el. ■

előző
következő
Újabb Survarium fejlesztői napló
Újabb Survarium fejlesztői naplóÚjabb Survarium fejlesztői naplóÚjabb Survarium fejlesztői naplóÚjabb Survarium fejlesztői naplóÚjabb Survarium fejlesztői napló
Survarium
A legutóbbi Survarium cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.