Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Augusztusban jön a DuckTales: Remastered

Megjelenési dátumot kapott a klasszikus Kacsamesék játék feldolgozása. A PlayStation 3-as változat egy hónappal korábban érkezik az Xbox 360-as kiadásnál.

2013.07.11. 23:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelenési dátumot kapott a nagy érdeklődés övezte DuckTales: Remastered. A játék a klasszikus Kacsamesék játék feldolgozása, PlayStation 3-ra augusztus 15-én, míg Xbox 360-ra szeptember 11-én jelenik meg, mindkét konzolra digitális formában. Ugyanakkor augusztus 20-án érkezik a PS3-as változat dobozos kiadása is. A PC-s és WiiU-s változatokról nem esett szó. A WayForward munkatársai készítettek egy új videót is, amelyben a játékról és a fejlesztésről mesélnek. ■

DuckTales: Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DuckTales: Remastered

hozzászólások (2)

tomes
tomes 2013.07.12. 22:15
Örülök ennek a játéknak, mert a '90-es évek elején nekem a kedvencem volt, amikor vasárnap délután 4-től három Disney-filmet vetítettek egymás után. Akkoriban tizenéves voltam, tehát pont nekem szánták ezeket a filmeket. Most elmúltam javában harminc, és sajnálom, hogy nem akkor készült el ez. A mostani kis tizenéveseknek nem lehet ez a mese a kedvencük, mert ma nem vetítik a sorozatot sehol. Kár az időeltérés. Most csak az lehetséges, hogy megveszem majd a gyerekemnek, de ő már nem érzi át igazából az egészet. Sajnálom.
tomes
tomes 2013.07.12. 22:18
Megnéztem több videót a játékról, s szerintem idegesítően rajzolták meg a Dagobert bácsi szemét. Lehet, hogy ez elrontja az egészet?
ajánlott olvasnivaló