For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rózsák után vikingek - készül a War of the Vikings

A rózsák háborúja után ezúttal északabbra evezünk, hogy a vikingek oldalán is harcba vonulhassunk.

2013.08.06. 17:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly októberben jelent meg a svéd Fatshark csapatának középkori akciójátéka, a War of the Roses. A kifejezetten többjátékos módra épített alkotásban kiválaszthattuk, melyik fél oldalán kívánunk csatába vonulni, majd a korra jellemző fegyverekkel és páncélokkal felfegyverkezve nekieshettünk a többi játékosnak. Habár bőven akadtak hibái és igazán mérföldkőnek sem nevezhető a játék, azért kellemes szórakozást nyújtott a stílus kedvelőinek, ráadásul hasonló témájú próbálkozás mostanában nem sok jelent meg.
A Paradox Interactive ma bejelentette, hogy készül a stúdió legújabb játéka, a mely a War of the Vikings címet kapta és nem nehéz kitalálni, hogy a fent említett játék folytatásának is tekinthető. Ugyanarra a technológiára építve ezúttal is egy vértől és csonkolástól nem mentes alkotásra számíthatunk, ám ezúttal a még durvább viking korszak idején. A két fél ezúttal az angolok és persze a vikingek lesznek, így feladatunk egyik oldalon szeretett hazánk megvédése, míg a másikon annak kifosztása lesz.
"Nagy élmény volt elkészíteni a War of the Rosest, amely a folyamatos növekedésnek és fejlődésnek köszönhetően mára elérte a Kingmaker kiadást, remek ötleteket adott a közelharcról szóló játékokhoz. Még rengeteg élményben részesíthetjük a rajongókat, a War of the Vikins az első lépés a célunk felé, hogy a Paradox és a Fatshark idővel vezető szerepet töltsön be az online harci játékok piacán." - nyilatkozta Gordon Van Dyke, a játék producere.
A War of the Vikings ismét nagy volumenű összecsapásokra ad lehetőséget, egyszerre 64-en eshetünk egymásnak baltákkal és pajzsokkal felfegyverkezve. Részletes szerkesztési lehetőségek, közelharci és távolsági fegyverek várnak a játékosokra. Osztagunkon belül meghatározhatjuk, hogy melyik harcos milyen szerepet töltsön be. Harcosunknak nem csupán fegyverzetét és páncélját szabhatjuk teljesen át kedvünk szerint, de harcmodorát, képességeit és harci üvöltését is mi határozhatjuk meg.
A bejelentés mellég megérkezett az első rövidke videó és néhány kép is. A megjelenésre 2014 elején számíthatunk kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Rózsák után vikingek - készül a War of the Vikings
Rózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the VikingsRózsák után vikingek - készül a War of the Vikings
War of the Vikings
A legutóbbi War of the Vikings cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Fade
Fade 2013.08.06. 20:45
Ahogy az egyik rajongó humorosan megjegyezte, ez lesz a WotR szakállasabb verziója. :D
Skorpio90
Skorpio90 2013.08.06. 22:42
Apjuk faszát, inkább a Lead and Gold-ot ráznák gatyába, hogy ne haljon ki a multija.
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.