Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új tartalommal jelentkezik a The Settlers Online

Az Epic Raidsben új épületeket, nyersanyagokat és küldetéseket kapunk.

2013.08.09. 08:13 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Blue Byte nagy múltú sorozatának online verziója, a The Settlers Online új tartalmat kapott. Az öt új kaland mindegyike egy tündérmesét dolgoz fel. Komoly jutalmakban részesülhetünk, ám cserébe olyan nehézfiúkkal kell szót értenük mint az Unikornis, a Kapzsi Fogadós és a Hazug Kecske. Új nyersanyagokra is szert tehetünk, mint például a varázsbab. Ezeket új tárgyakra cserélhetjük majd el egy speciális bolti kategóriában. Hét új épület is bekerül a játékba (amely közül egy játékos hármat tanulhat meg építeni). További jó hír, hogy a játék brit, lengyel, holland és cseh verziói augusztus végén elveszítik a béta státuszukat, így teljes értékű játékként tekinthetünk majd rájuk. ■

The Settlers Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers Online

hozzászólások (2)

stero
stero 2013.08.09. 12:28
Még mindig béta fázisban van? :S
3-4 hét után baromi unalmas ez a játék. Nincs célja az egésznek, küldetéseket oldasz meg amelyek rendszerint ugyan azt a sémát követik (pusztítsd el az ellenséges tábort lépésről lépésre). Igényesen meg van minden csinálva, de valahogy nincs kihozva az ötletből a maximum .. sőt.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.08.10. 09:55
Több mint egy éve nem nyúltam a játékhoz, ahogy az első szigetből már csak kb. két ellenséges terület maradt, eléggé unalmassá vált az egész, túl lassú a fejlődés és túl monoton a játékmenet. Nagyon kellene bele extra content... Az előttem szólóval is egyet értek, több mint másfél éve bétában van a játék, ez azért kicsit túlzás.
ajánlott olvasnivaló