Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Szeptemberben jön a Hot Wheels World's Best Driver

A népszerű kisautók hamarosan számítógépeinken is száguldozni fognak.

2013.08.14. 06:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. Interactive megállapodott a Mattellel a készülő Hot Wheels World's Best Driver kiadási jogairól. A játékot a Firebrand Games fejleszti és PC mellett PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, WiiU-ra, valamint Nintendo 3DS-re fog megjelenni szeptember 20-án.
A Team Hot Wheels ranglistáján négy csapat közül választhatunk: a zöld csapat a leggyorsabb, a piros csapat mutatja be a legőrültebb mutatványokat, a legprecízebb a legmodernebb technológiának köszönhetően a kék csapat, míg a sárgák az elképesztő ugratásaikról híresek. 24 autó vár ránk, amelyekkel a világ négy helyszínén száguldozhatunk.
"A Mattel elkészítette a világ egyik leismertebb és legkedveltebb játékát, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk velük a Hot Wheels World's Best Driveren. Kihasználva a világszínvonalú kereskedelmi hálózatunkat, hamarosan bemutatjuk ezt a Hot Wheels videojátékot, amely tovább szélesíti a minőségi játékokból álló repertoárunkat." - nyilatkozta Kevin Kebodeaux, a Warner Bros. vezető munkatársa, akihez csatlakozott Simon Waldron, a Mattel marketingvezetője is - "A Warner Bros. Interactive az egyik vezető kiadó a videojátékok piacán, így remek partner. Az együttműködésünkkel hamarosan világszerte megismerhetik a játékosok a Hot Wheels World's Best Drivert!"
A bejelentés mellé néhány kép is érkezett, valamint nézzétek meg az alábbi 22 perces trailert is! ■

előző
következő
Szeptemberben jön a Hot Wheels World's Best Driver
Szeptemberben jön a Hot Wheels World's Best DriverSzeptemberben jön a Hot Wheels World's Best DriverSzeptemberben jön a Hot Wheels World's Best Driver

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló