Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mighty No. 9 a Kickstarteren

A Mega Man szellemi örökösének elkészítéséhez a rajongók támogatására van szükség.

2013.09.02. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb sikeres Kickstarter kampánynak lehetünk várhatóan napokon belül (de talán már ma) szemtanúi. A Mighty No. 9 kampánya ugyanis épp csak elindult tegnap, mára szinte teljesítette is a kitűzött célt: 900 000 dollárból eddig közel 831 000 dollár gyűlt össze. A játék a kultikus Mega Man szellemi örökösének tekinthető, a fejlesztést a japán Keiji Inafune végzi.
"Becket alakítjuk, a kilences számú robotot, az egyetlent, akit nem fertőzött meg a rejtélyes számítógépes vírus, amely megbolondította az összes többi robotot a világon." - olvasható a rövid leírás a történetről.
A Kickstarter kampány sikerének függvényében több platformra is megjelenhet a játék, de az elsődleges cél a PC. Megfelelő összeg elérése esetén számíthatunk Maces és Linuxos kiadásra is, de legvégső esetben akár PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra is elkészülhet a játék. Tekintve azonban, hogy a legkorábbi megjelenési dátum 2015 tavasza lehet, e platformok helyett talán a következő generációban is gondolkozhatnak a fejlesztők. ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.09.02. 19:59
Sikeres a projekt. 2 nap alatt. Kíváncsian várom, mi lesz belőle, anno nagy kedvencem volt. Bár ettől függetlenül jó kíváncsi vagyok rá, mostanában tetszenek ezek az oldalnézetes cuccok.
ajánlott olvasnivaló