Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mighty No. 9 a Kickstarteren

A Mega Man szellemi örökösének elkészítéséhez a rajongók támogatására van szükség.

2013.09.02. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb sikeres Kickstarter kampánynak lehetünk várhatóan napokon belül (de talán már ma) szemtanúi. A Mighty No. 9 kampánya ugyanis épp csak elindult tegnap, mára szinte teljesítette is a kitűzött célt: 900 000 dollárból eddig közel 831 000 dollár gyűlt össze. A játék a kultikus Mega Man szellemi örökösének tekinthető, a fejlesztést a japán Keiji Inafune végzi.
"Becket alakítjuk, a kilences számú robotot, az egyetlent, akit nem fertőzött meg a rejtélyes számítógépes vírus, amely megbolondította az összes többi robotot a világon." - olvasható a rövid leírás a történetről.
A Kickstarter kampány sikerének függvényében több platformra is megjelenhet a játék, de az elsődleges cél a PC. Megfelelő összeg elérése esetén számíthatunk Maces és Linuxos kiadásra is, de legvégső esetben akár PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra is elkészülhet a játék. Tekintve azonban, hogy a legkorábbi megjelenési dátum 2015 tavasza lehet, e platformok helyett talán a következő generációban is gondolkozhatnak a fejlesztők. ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.09.02. 19:59
Sikeres a projekt. 2 nap alatt. Kíváncsian várom, mi lesz belőle, anno nagy kedvencem volt. Bár ettől függetlenül jó kíváncsi vagyok rá, mostanában tetszenek ezek az oldalnézetes cuccok.
ajánlott olvasnivaló
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Dátumot kapott a Marvel’s Guardians of the Galaxy második epizódja Dátumot kapott a Marvel’s Guardians of the Galaxy második epizódja
Megjelent a Friday the 13th: The Game Megjelent a Friday the 13th: The Game
Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja
Őszre érik be a Divinity: Original Sin 2 Őszre érik be a Divinity: Original Sin 2
Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban