Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Óriási az igény a Mega Man feltámasztására

Még a felénél sem tart a Mighty No. 9 Kickstarter kampánya, már több mint a kitűzött cél kétszeresét dobták össze a játékosok.

2013.09.13. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeptember elején rajtolt el a Mighty No. 9 Kickstarter kampánya, amelyben a fejlesztő Keiji Inafune 900 000 dollárt szeretett volna összegyűjteni. Nos, ez nem, hogy sikerült neki, de még a felénél sem tart a kampány, máris az összeg bő kétszeresét dobták össze a rajongók. A játék a klasszikus Mega Man szellemi örököse, amelyben egy öntudatra ébredt robotot irányíthatunk. Azt már a rajtnál sejteni lehetett, hogy óriási az igény a játékra, mivel alig két nap alatt elérték az áhított összeget, ám ahogy a kampány jelenleg áll, az sem kizárt, hogy a végeredmény még ennél is sokkal több pénz lesz.
A rajongók eddig elérték, hogy készüljön Mac és Linux kiadás is, több fejezetből álljon a játék, új játékmódokat és egy "Így készült" anyagot is kapjunk. Ha a lelkesedés nem csillapodik, szinte biztosan elkészül a játék PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra is, de gyűjthetünk még kihívás módra, extra befejezésre és utolsó főellenségre, valamint 3,3 millió dollár esetén akár PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ellátogathat Beck, a 9-es robot. ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló