Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs infók

X360-ra és WiiU-ra két lemezen jelenik meg a játék, minden platformon szükség lesz telepítésre, valamint az új generáción is "csak" 30 fps-sel fut majd.

2013.09.28. 13:38 | GeryG | kategória: Játék

Jonathan Morin, a Watch_Dogs vezető fejlesztője egy interjúban új részleteket árult el a játékkal kapcsolatban. Kiderült, hogy az Xbox 360-as kiadás két lemezen foglal majd helyet, míg a PlayStation 3-ra készülő változat természetesen Blu-ray lemezen érkezik. Várhatóan a WiiU-s kiadás is két lemezen jelenik meg. Ennél érdekesebb hír, amely szerint a következő generációs konzolokon is "csupán" 30 fps-sel fog futni a játék.
"Jelenleg a stabil 30 fps-t céloztuk meg. Mindig meg kell találni a nyitott világ szimulációja és a többi dolog közötti egyensúlyt." - magyarázta Morin, aki ugyanakkor nem tudta megmondani, hogy ezt 720p vagy 1080p felbontás mellett értendő-e.
Ha már nyitott világú játék, a Watch_Dogs nem kerülheti el, hogy összehasonlítsák a stílus aktuális királyával, a GTA V-tel, ám ez egy percig sem aggasztja Morint és csapatát.
"A Rockstar fantasztikus munkát végzett a GTA V kapcsán, így szerintem két kitűnő, de teljesen eltérő játékról beszélhetünk. Nem szerencsés összehasonlítani egy következő generációs játékot egy jelen generációssal, így az ő szemszögükből valami igazán lenyűgözőt alkottak."
A Watch_Dogs PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra november 22-én jelenik meg, míg a következő generációs konzolokra azokkal egyszerre. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (13)

GeryG
GeryG 2013.09.28. 20:10
Jah, az új részei részt valahogy nem vettem észre.
Bár nem tudom, ezek közül az új inFamous valóban nagyon ígéretes, a Killzone-t én nem szeretem, a Naughty Dog pedig nem szokta folytatni a lezárt sorozatait, meglepődnék, ha új Unchartedet készítenének (persze nagyon örülnék, de félnék is, hogy tudnák-e megfelelő minőségben folytatni a szériát)... :D
GustyX
GustyX 2013.09.28. 20:25
"amin ugyebár ez az fps-mizéria sem játszik." - ???
Azért akad egy pár játék, amin 30 fix FPS van és külső programmal sem lehet változtatni (függetlenül hogy Paksod vagy Trabantod van).

Remélem a PC-n nem fog játszani ez a 30FPS. Bár az eddigi játékok alapján nem valószínű.
GeryG
GeryG 2013.09.28. 20:48
Nem kizárt, hogy így van (mármint hiszek neked :D ), de azok is inkább konzolos portok nem? Egy kifejezetten PC-re (is) írt játéknál azért nem jellemző a framerate limit, max mint opciót találkoztam már vele.
Bomc.
Bomc. 2013.09.29. 12:48
GTA 5 720p-be megy, de meg is reccen néha...
-T0ng-
-T0ng- 2013.09.29. 13:37
Ajánlom figyelmetekbe a következő cikket

Arról szól elméletileg, hogy a két verzió miben fog eltérni egymástól. Jonathan Morin, a játék kreatív igazgatója nagyjából egy dolgot ismételget az interjúban végig: A játék mag játékélménye mindenhol ugyanaz lesz. Nyilván a város szimulációjában, a valósidejű effektekben, a leképzésben lesz, de ők mindig is tudták, hogy ki akarják adni a jelenlegi konzolra így a mag élmény ugyanaz.

Nekem ez a félrebeszélés kicsit félelmetes...
ajánlott olvasnivaló