Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

4 millió dollárral zárt a Mighty No. 9

A Mega Man újragondolásához a kitűzött összeg többszörösét dobták össze a rajongók, így többek között a következő generációs konzolokra is elkészül a játék.

2013.10.04. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mighty No. 9 is azon projektek közé tartozik, amely kirobbanóan sikeres Kickstarter kampányt tudhat magáénak. A készítők 900 000 dollárt szerettek volna összekalapozni, amit a rajongók nagyjából három nap leforgása alatt össze is dobtak. A kampány utolsó napjára végül 3,8 millió dollár gyűlt össze, amely számos plusz célt is elérhetővé tett: több fejezetből áll majd a játék, PC mellett Linuxra és Macre is elkészül, új játékmódok és készítői dokumentáció is a csomag részét képezi, kapunk kooperatív módot, valamint biztosan készül PS Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4 és Xbox One változat is a játékból. A Kickstarter mellett PayPalen keresztül további közel 200 000 dollár folyt be, így végül összességében 4 millió felett zárt a kampány.
A fejlesztők egyelőre nem szolgáltak megjelenési dátummal, hiszen a fejlesztés még csak most kezdődik igazán. Az elvárás pedig hatalmas a játékkal szemben, így mindenképpen időre van szükség, hogy ezeknek maximálisan megfelelő végeredményt kapjunk. Az alábbi néhány másodperces videó már a játékból származik, így kaphatunk némi képet arról, miképp is fog kinézni az Unreal Engine-t (nem tisztázott, hogy melyik kiadását) használó alkotás. ■

Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (1)

SwitcX88
SwitcX88 2014.05.30. 18:10
1.
ajánlott olvasnivaló