Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Új játékmód került a Battlefield 4 bétába

Az eddigi Domination és Conquest után már az Obliteration is kipróbálható.

2013.10.09. 15:43 | szerző: Fade | kategória: Játék

Javában zajlik a Battlefield 4 nyílt bétatesztje. A DICE a mai napon azonban újdonsággal kedveskedett a limitált lehetőségekkel bíró bétát már így is teljesen kiismerőknek, ugyanis elérhetővé tették a Siege of Shanghai térképet Obliteration játékmódban is. Ebben egy bomba jelenik meg valahol a pályán, amiért először is meg kell küzdenünk ellenfelünkkel, majd a kijelölt helyen felrobbantanunk. Mindkét csapatnak 3-3 ilyen célpontja van, ha előbb iktattuk ki az ellenfélét, mi nyerünk. Aki igazi csapatmunkára vágyik, máris belevetheti magát az újdonsült mókába. ■

Battlefield 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 4

hozzászólások (8)

Fade
Fade 2013.10.09. 19:40
Már van squadon belüli VOIP is, igaz én nem láttam hasznát, mert az összes germán kindercsokoládé arra használta, hogy beleböfögjön és hasonlók. : D
YuriLexandro
YuriLexandro 2013.10.10. 10:34
Sajnos a BF2-ben is ugyan ez volt a helyzet a VIOP-el. :( De mondjuk ezt sem értem, nagyon sok dolog visszaköszön a BF2-ből, nincs új ötlet? Rendben van, hogy felújították kiegészítették, de ne próbálják már úgy eladni mintha új lenne, gondolok itt kifejezetten a Commander mode-ra és az observere. Annyi remek ötlet és újítás lehet és a BF3-ban sajnáltam a legjobban mikor ilyen hülyeségeket raknak bele, hogy scavanger, mondjuk ha az életben egyszer csinálnának egy olyan játékmódot ahol számítana az ha az embet lelövik akkor már egészen más játékélményt nyújtana, nem lehetne 10 mp-ként újra spawnolni, hanem mondjuk 1 körben csak 3szor, akkor mindenki kétszer is meggondolná melyik sarkon fordul be fedezet nélkül, nem lenne eszeveszett rohangálás. De ez egy hallva született ötlet mert ez a szegény vérpistikéknek (EA szerint a legnagyobb vásárló réteg) nem tetszene.
Skorpio90
Skorpio90 2013.10.10. 13:03
Mi a baj a Scavenger-rel? Szerintem egész jó játékmód, néha belefér a változatosságba. Meg hát külön szerverek vannak erre, szóval nem zavarhat. Abban egyetértek, hogy inkább a 3. részt kellene kiegészítőkkel toldani-foldani, csak abban nincs pénz.
YuriLexandro
YuriLexandro 2013.10.10. 15:28
Nem azt mondom, hogy rossz, csak annyi ötlet lenne még amit belerakhattak volna, de úgy ahogy mondod, jobban jönnek ki ha negyedik részként adják el mint sem DLC-ként a háromhoz.
Western
Western 2013.10.11. 12:16
Battlefield 4 Nyílt BÉTA (XBOX360) bemutató videó.

http://www.youtube.com/watch?v=dYQWrKTuibo
ajánlott olvasnivaló