Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Thief trailer és képek érkeztek

Jövő februárban jelenik meg a játék, amelyet milliók várnak, de néhányan kétkedve figyelnek.

2013.10.10. 14:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavaszi szezon és egyben az új konzolgeneráció egyik legnagyobb címe lehet az Eidos berkeiben készülő új Thief. Garrett új eljövetelét idén márciusban jelentette be hivatalosan a kiadó (bár a fejlesztésről már jóval korábban is szivárogtak ki információk), akik igyekeznek a mai kor elvárásainak megfelelően újraindítani a klasszikus trilógiát. Az eddig látott képek és néhány videó alapján ismét a jól ismert komor, baljós hangulat vár ránk, ám a világ valamelyes megváltozott. Garrett képességei is átalakultak, bár a lényeg még mindig a csendes lopakodáson és az őrök kijátszásán van. Eszköztárunkban is számos régi ismerős felbukkan majd a különféle nyílvesszőktől a zártörő szerkezeten át egészen a bunkónkig. Tolvajunk ezek mellett új trükkökre is képes, így rendelkezni fog egy különleges érzékkel is, amely egyaránt segíti a lopakodásban, zártörésben, zsebmetszésben, de akár a harcokban is.
A rajongók érdekes módon az eddigi információk alapján nem várják egyöntetű lelkesedéssel a rebootot, hiszen sokan úgy vélik, ez már nem az igazi, hamisítatlan Thief élmény lesz. A napokban új trailer és néhány új kép is felbukkant a neten (amelyeket néhány korábbival is kibővítettünk), amelyek alapján talán kicsit tisztább képet kaphatunk, mi vár majd ránk. A videóban a játékmenetből is láthatunk néhány jelenetet. A Thief 2014. február 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Új Thief trailer és képek érkeztek
Új Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztekÚj Thief trailer és képek érkeztek
Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (8)

Pras
Pras 2013.10.10. 17:34
...ami egy franchise esetében hiba, úgy gondolom, akármennyit is lobogtatják, hogy ez - amúgy marha divatos - reboot. Annyira azért mégsem reboot ez így pofárat, hogy az igényszint is ríbútolva legyen.
Meglátjuk, a szakkritikai értékelések ezt tükrözik-e majd.
MattMatthew
MattMatthew 2013.10.10. 18:04
Nem hiszem, hogy a szint lett megváltoztatva. Persze, nézőpont kérdése, de az, hogy most - a trailer alapján - kell az, hogy a pálya végére lebukjunk és meneküljünk és felrobbanjon a ház ahhoz képest nem rosszabb, hogy régebben az volt a tuti, ha a környezet változatlan maradt küldi végére. Egyszerűen csak más. Ez sztem várható volt, ma a nagyközönségnek erre van igénye.
Pras
Pras 2013.10.11. 13:57
Nézd, azt, hogy a szárnycsapások nincsenek szinkronizálva a hanggal, az, hogy a "fénykristály" működése bináris, az, hogy az őrök nem hallják meg, ahogy lezuhan egy k*rva nagy láda, az, hogy a gyilkolást nemhogy büntetni, de jutalmazni látszik a játék, satöbbi, ez számomra kőkeményen egyfajta keveréke az igénytelenségnek és az árkádosításnak. Értem, mire gondolsz azalatt, hogy "ma erre van igény", de szerintem régen is hasonló volt az "igényspektrum", csak a bevételi differencia nem volt ennyire megcsúszva.
Összességében, amit jelezi próbálok, az az, hogy a termék mint játék, valóban csak más. Mint Thief viszont, az eddigiekből rosszabbnak tűnik, mert a címet fémjelző attribútumok visszafejlődést mutatnak.
Razor03
Razor03 2013.10.11. 14:30
Majd játszunk az előzőekkel :-D.
MattMatthew
MattMatthew 2013.10.11. 14:41
Jogos.
Bár elő lehetne venni azt is, h az őröknek miért nem gyanús, hogy kerregő fejű nyílvesszőket találnak az őrhelyüktől nem messze és a fontos útvonalak körül kialudt fáklyák mellett víztócsa és nyílvessző van.

Arra azért csak kitalálnak vmit, hogy lehessen lopakodásért is tp-t kapni. Azt nem lehet küldi közben osztani, mint a gyilkolásosat. Lehet, h küldi végén ad rá... hátha. Reménykedjünk:-D.
ajánlott olvasnivaló