Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Készül a The Witcher képregény

A CD Projekt és a Dark Horse Comics megegyezett a népszerű fantasy mű alapján készülő képregény-sorozatról.

2013.10.11. 21:13 | szerző: GeryG | kategória: Bulvár

A The Witcher egyike az utóbbi évek legsikeresebb szerepjátékainak, amelyet a lengyel CD Projekt RED jegyez. A világ, amelyben játszódik, több nagy népszerűségnek örvendő regényben is megjelenik, ám hamarosan egy újabb formában is megismerkedhetünk vele. A CD Projekt megállapodott a Dark Horse Comicsszal, így elkészülhet a The Witcher képregény, amelynek főszereplője természetesen Geralt lesz.
"Nagyon boldogok vagyunk, hogy együttműködhetünk a Dark Horse Comicsszal, a világ egyik legnagyobb képregény kiadójával. Ami még izgalmasabbá teszi, hogy a Dark Horse logója alatt olyan legendás képregényhősöket ismerhettünk meg, mint Hellboy vagy Usagi Yojimbo. Fantasztikus, hogy tovább bővíthetjük a The Witcher univerzumát." - nyilatkozta az együttműködésről Adam Badowski, a CD Projekt RED vezetője, akihez csatlakozott Nick McWhorter, a Dark Horse Comics munkatársa is - "Örömmel dolgozunk együtt a CD Projekt RED-del a The Witcheren. Az általuk megalkotott gazdag világgal és egy olyan főszereplővel, mint Geralt, a The Witcher remek történeteket mesélhet el a képregényeken keresztül."
A képregény történetét Paul Tobin (Bandette), a rajzokat Joe Querio (Lobster Johnson, B.P.R.D.), míg a borítót Dave Johnson készíti majd, az első epizód pedig 2014. március 19-én jelenik meg. ■

előző
következő
Készül a The Witcher képregény
Készül a The Witcher képregényKészül a The Witcher képregény

hozzászólások (1)

eszem
eszem 2013.10.11. 23:30
Innentől egyenes út a megfilmesítéshez... A képregénynek örülök :)
ajánlott olvasnivaló