25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Draugen, a Dreamfall készítőinek új játéka

A Red Thread Games új játékával stílust kíván teremteni, az ugyanis egy túlélőhorror lesz. Csak épp a '20-as évek Norvégiájában játszódik.

Írta: GeryG

A Dreamfallt is fejlesztő Red Thread Games a napokban rántotta le a leplet legújabb játékáról, amelynek a Draugen címet adták. A projekt a manapság unalomig ismételt kategóriában indul, vagyis ismét egy túlélőhorrorhoz lesz szerencsénk. A belső nézetű játék érdekességét a téma adja, ugyanis a '20-as évek Norvégiájába kalauzolja a játékosokat, a történetet pedig a skandináv legendák és mesék ihlették (a játék címe egyébként norvégul szellemet jelent). A főhős azért megmarad jenkinek, egy tudós bőrébe bújhatunk, akit egyaránt érdekel a botanika, a rovartan, a történelem és a fényképészet. Vele keressünk fel egy norvég halászfalut, amelynek teljes lakossága rejtélyes körülmények között eltűnt.
A Draugen PC mellett Macre és Linuxra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére leghamarabb egy év múlva, 2014 novemberében számíthatunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Draugen

Platform:

Fejlesztő: Red Thread Games

Megjelenés:
2014. november PC
n/a: Linux, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!