Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan jön az első How to Survive DLC

A független túlélőhorror-játék hamarosan megkapja első DLC-jét, amely a Heatwave címet viseli. Ám mindössze egy új öltözetet tartalmaz.

2013.11.02. 18:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan megkapja első DLC-jét a How to Survive. A független alkotás a túlélőhorror-játékok táborát erősíti, és bár több érdekes ötletet is tartalmaz, a végeredmény alig nevezhető középszerűnél jobbnak. A kiadó 505 Games azonban lát benne annyi fantáziát, hogy kibővítse a játékot, így készülhet a Heatwave DLC. Persze túl sok tartalomra nem kell számítani, mindössze egy tűzálló öltözetről van szó, amelyet megvásárolhatunk akár egyetlen, vagy három karakterre is. Megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett hír. ■

How to Survive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
How to Survive

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2013.11.03. 01:28
Akkor bennem van a hiba, mert eddig élvezem, bár nem sokat játszottam vele, apránként haladok.
GeryG
GeryG 2013.11.03. 11:06
Hiba nincs benned, nekem összességében inkább bejött mint nem. A crafting rendszer például egész jól sikerült, de két komoly bajom volt vele: az inventory rendszeresen tele volt és sokszor jártam úgy, hogy egy-egy eszköz miatt olyasmit dobtam ki, amire később még szükségem lett volna. A másik, ennél sokkal rosszabb dolog, hogy egy zombiapokalipszishez képest az élőholtak a legkevésbé sem veszélyesek, sőt. A beharangozott éjszakai lényeg meg egyenesen röhejesek. :)
Skorpio90
Skorpio90 2013.11.03. 12:07
Most, hogy így mondod, nekem annyi bajom van az inventoryval, hogy nehézkes a craftolás. Kiválaszt, egérrel rányom a combine-ra, majd ráhúzni a másik tárgyra. Amúgy van Iron Man fokozat, ha nem elég nehéz :)
GeryG
GeryG 2013.11.03. 12:32
Igen, vannak körülményesen megoldott dolgok a játékban.
Annyira viszont nem kötött le, hogy a nehezebbet is kipróbáljam. :)
ajánlott olvasnivaló