25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarosan jön az első How to Survive DLC

A független túlélőhorror-játék hamarosan megkapja első DLC-jét, amely a Heatwave címet viseli. Ám mindössze egy új öltözetet tartalmaz.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

Hamarosan megkapja első DLC-jét a How to Survive. A független alkotás a túlélőhorror-játékok táborát erősíti, és bár több érdekes ötletet is tartalmaz, a végeredmény alig nevezhető középszerűnél jobbnak. A kiadó 505 Games azonban lát benne annyi fantáziát, hogy kibővítse a játékot, így készülhet a Heatwave DLC. Persze túl sok tartalomra nem kell számítani, mindössze egy tűzálló öltözetről van szó, amelyet megvásárolhatunk akár egyetlen, vagy három karakterre is. Megjelenési dátumról egyelőre nem érkezett hír.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • How to Survive

How to Survive

Platform:

Fejlesztő: EKO Studios

Kiadó: 505 Games

Megjelenés:
2013. október 23. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
Igen, vannak körülményesen megoldott dolgok a játékban.
Annyira viszont nem kötött le, hogy a nehezebbet is kipróbáljam. :)
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Most, hogy így mondod, nekem annyi bajom van az inventoryval, hogy nehézkes a craftolás. Kiválaszt, egérrel rányom a combine-ra, majd ráhúzni a másik tárgyra. Amúgy van Iron Man fokozat, ha nem elég nehéz :)
GeryG
GeryG [2289]
Hiba nincs benned, nekem összességében inkább bejött mint nem. A crafting rendszer például egész jól sikerült, de két komoly bajom volt vele: az inventory rendszeresen tele volt és sokszor jártam úgy, hogy egy-egy eszköz miatt olyasmit dobtam ki, amire később még szükségem lett volna. A másik, ennél sokkal rosszabb dolog, hogy egy zombiapokalipszishez képest az élőholtak a legkevésbé sem veszélyesek, sőt. A beharangozott éjszakai lényeg meg egyenesen röhejesek. :)
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Akkor bennem van a hiba, mert eddig élvezem, bár nem sokat játszottam vele, apránként haladok.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)