Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Next Car Game

A Kickstarter kampány a felénél jár, de eddig nem úgy alakult, ahogy azt a fejlesztők előzetesen remélték. Talán az új trailer meghozza a játékosok adakozókedvét.

2013.11.14. 23:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy a Bugbear Entertainment csapata, akiknek a nagy népszerűségnek örvendő FlatOut játékokat köszönhettük (kivéve a legutóbbi, említésre sem méltó szörnyűséget), a Kickstarteren kéri a rajongók támogatását. A csapat legújabb projektjét egyszerűen csak Next Car Game-re keresztelték és egyértelműen a fent említett sikercím szellemi örökösének tekinthető. Sajnos a jelek szerint a rajongókat nem érdekli annyira a téma, mint azt előre várni lehetett, mivel a Kickstarter kampány nagyjából a felénél jár, ám a minimum 350 000 dollárból eddig mindössze alig 70 000 jött össze.
A fejlesztők a ma új trailerrel jelentkeztek, amelyben a játék egy korai változata látható, hátha ezzel egy picit meghozzák a játékosok adakozókedvét. Aggodalomra azért nincs ok, a közösségi gyűjtés nem a projekt létéért indult, a játék jövő tavasszal mindenképpen megjelenik, a játékosokon mindössze a plusz tartalom múlik. ■

Wreckfest (Next Car Game)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wreckfest (Next Car Game)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló