Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 4 Battlefield 4

Új videó érkezett a Battlefield 4: Second Assault DLC-ről

A kiegészítő először Xbox One-ra fog megérkezni.

2013.11.19. 14:35 | szerző: Fade | kategória: Játék

Mint ismeretes, a DICE visszahozza nekünk a Battlefield 3 legnépszerűbb térképeit a Battlefield 4-be, ráadásul annak minden újdonságával felvértezve. Az Metro, Operation Firestorm, Gulf of Oman és Caspian Border pályák mellett öt fegyver is visszatér a negyedik részbe, valamint a DPV nevű járgány is. Újra lesz Capture the Flag játékmód is, ahol az ellenfél bázisán található zászlót kell a miénkhez elvinni a pontszerzésért. Mindezek mellett 10 új küldetést is kapunk, amelyekkel további felszereléseket oldhatunk majd fel. A videóban Patrick Bach mesél kicsit az újdonságokról és hangsúlyozza, hogy a Levolution effektekkel bővített régi pályák hangulata is drasztikusan meg fog változni menet közben. A csomag először Xbox One platformra fog megérkezni november 22-én, a PC-s változat pedig majd a közeljövőben. ■

Battlefield 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 4

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2013.11.19. 16:05
Egyrészt miért nem a China Rising jön előbb, ha már azt kaptam ajándékba a játékhoz? És miért nem lehet a jó pályákat beletenni? Oman rendben van, de Karkand, Sahrqui, ne adj isten Mashtuur City? Ehelyett a szar Métrot teszik bele. Legalább a Nosharh Canal-t beletehették volna, TDM-ben a legjobb darálós pálya.
stero
stero 2013.11.19. 16:09
A nosharh Canal nem csak TDM-ben ütős pálya. Egyébként egyetértek. A metro a battlefield történelem legszarabb mapja. Agy nélküli hentelés 20 négyzetméteren. Caspian se épp a legjobb pálya az Operation firestorm meg talán a legfosabb a metro-t követően. Karkand kellene ide.
ajánlott olvasnivaló