Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Korai hozzáférést kapott a Star Lords

Ez alkalomból egy új trailert is kaptunk.

2013.12.07. 13:37 | szerző: Fade | kategória: Játék

Az Arkavi Studios által hegesztett Star Lords ismét hallat magáról. A játék egy körökre-osztott űrstratégia, amelyben feladatunk riválisaink kiiktatása, akár diplomáciai akár háborús úton. Semmi sem lényeges, csak a mi frakciónk túlélése. A birodalom vezetőjeként feladataink közé tartozik majd a felfedezés, terjeszkedés, nyersanyagaink menedzselése és persze a betolakodók kiiktatása. A jelenleg elérhető alfa verzióban még nem teljes a funkciók listája (például hiányzik a többjátékos mód) ám a készítők gőzerővel dolgoznak a teljes verzión. A játékot jelenleg 19 euróért vásárolhatjuk meg a Steam áruházában. ■

Lords of the Black Sun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lords of the Black Sun

hozzászólások (1)

bark
bark 2013.12.13. 21:24
Nos, letöltöttem a STEAM-ről, kifizettem érte a kemény eurókat de....kár volt.

Nagyjából olyan mintha az Endless Space programozókat kereső HR-es íratott volna az állásra jelentkezőkkel valami demót, amit azok nagyjából a GalCiv -ből koppintottak össze. Persze a részletes hajó tervező nélkül. Ez utóbbi inkább a Masters of Orion-ra hajaz, egy szöveges listából lehet választani. Halálra izgultam magam.

A bolygó / kolónia képernyő a hajó tervező komplexitásával vetekszik. A kutatás dettó. Egy komolyabb kőkori faluban több innováció folyt.

Tudom, alfa verzió. Nade azért emberek....ebből bármit megtartani a véglegesbe....Ha valaki megveszi tőlem, annak hálám jeléül fizetek egy sört.
ajánlott olvasnivaló