Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz nagy különbség a PC-s és új konzolos Thief között

A játék fejlesztője szerint a PC-k és a következő konzolgeneráció közötti különbség egészen elenyésző, a játékosok így sokkal magasabb minőséget kaphatnak.

2013.12.07. 11:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az új Thieftől sok várnak az eredeti trilógia rajongói, mivel a fejlesztést végző Eidos Montreal azokhoz méltó rebootot ígér. A játék PC mellett már a következő konzolgenerációra is elkészül, így elméletben minden adott, hogy valóban jó játék készüljön. Így látja a helyzetet a fejlesztés művészeti vezetője, Jean-Normand Bucci is, aki a napokban adott interjút a DSOGaming magazinnak.
"Az új konzolok nagyon erősek. Sokkal többre képesek, mint amit a játékosok korábban megszokhattak. A különbség a PC és a konzolok között így jelentősen lecsökkent. Az új konzolgeneráció és a csúcskategóriás számítógépek magasabb framerate-t, magasabb felbontást és számos új lehetőséget biztosítanak, beleértve a DX11 támogatást is. Ugyanakkor jelentős különbség van az előző és az új konzolgeneráció képességeiben és felépítésében. Az új konzolok összes képességét maximálisan ki fogjuk használni, elég csak a számítási kapacitásra és a memóriára gondolni. Az előző generáció csak a DX9-et támogatta, míg az új már a DX11-et. Így az új konzolokon sokkal látványosabb effektekre számíthatnak a játékosok. Már az 1080p-s felbontás is emeli az élményt. A PC-s és következő generációs konzolos játék lenyűgöző látványvilággal érkezik majd, de a csapat azon dolgozik, hogy minden platformon ugyanazt az élményt nyújtsa mind grafika, mind játékélmény terén."
Már nem kell nagyon sokat várnunk az új Thief eljövetelére, hacsak a 2014. február 28-i premiert idő közben el nem halasztják. Reméljük, erre nem kerül sor. ■

Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló