Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re és X1-re jön a Tomb Raider: Definitive Edition

A különleges kiadást más stúdió fejleszti a két konzolra, de mindkettőm ugyanazt a minőséget fogja nyújtani, mint a PC-s változat.

2013.12.11. 18:05 | GeryG | kategória: Játék

Az idén tavasszal megjelent remek Tomb Raider reboot PC-s változata több olyan effektet is tartalmazott, amelyeket az előző konzolgeneráció (most már nyugodtan nevezhetjük a PS3-X360 duót előzőnek) még nem támogatott, így azok valamennyire lebutított változatot kaptak. Már hetek óta él a köztudatban a játék különleges kiadásának, a Tomb Raider: Definitive Editionnek a léte, amelyet csak most erősített meg hivatalosan is a Square Enix kiadó. Egyelőre kizárólag az új konzolokra, vagyis PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentették be a játékot, amelyet két külön stúdió készít: a PS4-es változaton a Nixxes csapata, míg az X1-es kiadáson a United Fronts dolgozik. Az ígéretek szerint mindkét konzolon ugyanazt a grafikai színvonalat láthatjuk majd viszont, amelyet a PC-s változat képviselt tavasszal, így Lara realisztikus haj-animációja is vissza fog köszönni. Emellett mindekét konzol egyedi képességeit is igyekeznek kihasználni: a DualShock 4 narancssárgán és vörösen fog világítani, ha épp fáklyát gyújtunk, valamint fel-felvillan, ha lövések dördülnek el. Az X1 esetében teljes Kinect 2.0 támogatásra számíthatnak a játékosok, így akár hangvezérléssel is lehet majd fegyvert és felszerelést váltani, valamint navigálni bizonyos menüpontok között, míg a kézmozdulatokkal a felkutatott ereklyéket forgathatják.
A csomag tartalmazni fogja az összes megjelent DLC-t is, de arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a gyűjtemény PC-re is elérhető lesz-e. A megjelenés sincsen nagyon messze, ugyanis január 24-én érkezik meg a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló