Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

Befutottak a The Last of Us: Left Behind értékelései

Az alapjátékhoz hasonlóan az előzmény kiegészítő is kitűnően sikerült.

2014.02.15. 16:08 | GeryG | kategória: Játék

Pénteken jelent meg a Naughty Dog tavalyi sikerjátékának, a The Last of Usnak az első olyan DLC-je, amely az egyszemélyes kampányt bővíti ki. A Left Behind Ellie nagy kaland előtti életéről szól, és az első külföldi értékelések szerin az alapjátékhoz hasonlóan kiválóan sikerült. Íme a pontok a Metacritic oldaláról:

A Left Behind DLC tehát a szaksajtó szerint remek kiegészítése lett a történetnek, amelynek sikere láttán talán egyszer elkészül a Joel előtörténetét elmesélő DLC is (habár az ő előtörténetének egy részét már ismerhetjük). Az mindenesetre biztos, hogy a csapat most minden erejével az új Uncharted játékra koncentrál, így nem tudni, terveznek-e további történeti kiegészítőket a The Last of Ushoz. Esetleg az Uncharted után nekilátnak egy esetleges The Last of Us 2-nek (bár ezt még a megjelenése előtt kizártnak minősítették, mondván: a játék története így kerek egész)? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2014.02.15. 21:30
Teljesen jogosak a magas pontszámok, nagyszerű élmény volt. Az ára egy kicsit magas, nem is volt annyira hosszú (kb. 3 óra), de így is megérte. Valahogy így kell DLC-t csinálni, a két szálon futó történet szépen beleilleszkedett az alapjátékba, miközben olyan dolgokat lehetett megtudni, amelyekre ott csak utaltak.
Örülnék neki, ha a Naughty Dog maradna még egy kicsit ennél a világnál, de szerintem nem fog. Hiányérzetünk akkor sem lehet majd, valóban kerek egész ez így, ahogy van.
medve91
medve91 2014.02.16. 06:06
teljesen egyet értek, szépen megfogalmaztad!
EvolutioN
EvolutioN 2014.02.16. 23:20
Méltó lett az alapjátékhoz. Tudnak ezek a Naughty Dog-nál valamit. :)
ajánlott olvasnivaló