Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Thief első küldetése és a város utolsó története

A napokban megérkezett az utolsó Stories from the City trailer, majd nem sokkal később egy bő negyedórás videóban az első küldetést is megmutatták.

2014.02.16. 14:22 | GeryG | kategória: Játék

Már tényleg csak egy bő hét és megérkezik az idei év talán első igazán nagy durranása, a Thief. A játékot az Eidos Montreal fejleszti és az ígéretek szerint a legnagyobb veteránoktól a legifjabb kezdőik mindenki megtalálhatja majd benne számítását. Előbbiek a részletesen beállítható nehézségi fokozatok révén az eredeti trilógia nehézségéből is visszacsempészhetnek valamennyit (vagy akár túl is szárnyalhatják azt), míg a kevésbé véresszájú játékosokat számtalan plusz képesség segíti a könnyebb sikerhez. Mindezek mellé kellemes hangulat és remélhetőleg színvonalas grafika társul majd, vagyis egy jó történettel elméletben minden adott a játék sikeréhez.
A fejlesztők a napokban bemutatták az utolsó trailert a Stories from the City szériából, majd tegnap még tovább mentek, közkincsé tették az első küldetés teljes végigjátszását. Ha valamiből, ebből le lehet szűrni, hogy mire is számíthatunk Garrett új, "következő generációs" kalandjától.
A Thief február 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «


Thief (2014)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Thief (2014)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló