Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új DLC-ket kap a Company of Heroes 2

A német és a szovjet oldal is új egységekkel bővül, míg az Aftermath címet viselő frissítéssel megjelentek a Battle szerverek.

2014.02.21. 12:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban új frissítést kapott a Company of Heroes 2. A frissítés az Aftermath címet viseli és a szokásos hibajavításokon túl két érdekességet is tartalmaz: egy rajongók által tervezett térképet (Crossing in the Woods), valamint megjelentek a Battle szerverek. Mindezekről a lenti trailerből többet is megtudhattok.
Emellett holnap két új ingyenes DLC-vel is bővülni fog a játék. A German Commander: Close Air Support Docktrine új támogatást ad a játékos kezébe: behívhatják a JU-87 Stuka zuhanóbombázót, amellyel a kijelölt célpontok bombázása mellett tankelhárító feladatokat és felderítést is végezhetünk. A Soviet Commander: Advanced Warfare Tactics csomag a szovjet oldalt erősíti szintén egy repülővel: az IL-2 Sturmovik behívásával szintén földi egységek támadhatók, miközben a játékos T-34/85-ös tankokat hívhat a térképre. Emellett a gyalogságot egy új fejlesztéssel PPSh-41 géppisztolyokkal szerelhetjük fel, míg a Radio Intercept funkció segítségével leleplezhetjük az ellenséges egységek mozgását. ■

Company of Heroes 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Company of Heroes 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló