Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Space Noir - kalandozás a világűrben

Történet központú űrhajó-szimulátor érkezik a nyáron.

2014.03.16. 10:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az N-Fusion boszorkánykonyhájában készül a Space Noir című űrhajós játék. A kiadást a Unity Games vállalta magára, akik néhány részletet is megosztottak a játékról, amelyet úgy jellemeztek, mint a Deus Ex: The Fall és az Air Mail különös egyvelegét. A történet Hal Markham fejvadászról szól, aki a világűrt keresztül-kasul bejárva körözött bűnözőket kerít kézre. Csatáit hol a bolygók felszínén, hol kint a végtelenben vívja. A játékmenetet olyan nagy klasszikusok ihlették, mint a Wing Commander vagy az X Wing. Űrhajónk fejleszthető lesz: új fegyverekkel és pajzsokkal szerelhetjük fel, új manővereket tanulhatunk vele, de természetesen a külsejét is kedvünkre cicomázhatjuk majd.
"Örömmel mutatjuk be a Space Noirt a nagyközönségnek. A játék mindarra épül, amit a Deus Ex: The Fall és az Air Mail fejlesztése során tanultunk, ugyanakkor jól tükrözi a hitünket, miszerint a játékosoknak igénye van jó minőségű játékokra PC-n és táblagépeken egyaránt." - nyilatkozta Jeff Birns, az N-Fusion vezetője.
A Space Noir a tervek szerint valamikor a nyár folyamán jelenhet meg PC-re és táblagépekre. ■

előző
következő
Space Noir - kalandozás a világűrben
Space Noir - kalandozás a világűrbenSpace Noir - kalandozás a világűrbenSpace Noir - kalandozás a világűrbenSpace Noir - kalandozás a világűrben
Space Noir
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Space Noir

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló