Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Húsvét a The Settlers Online-ban és az Anno Online-ban

A két népszerű böngészős stratégiai játék is készül az ünnepre.

2014.04.17. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft odafigyel az ünnepekre is, így a tavalyihoz hasonló módon idén is készülnek a húsvétra. Egészen pontosan a The Settlers Online és az Anno Online játékokban számíthatunk az ünnep apropóján új tartalmakra, eseményekre.
A The Settlers Online-ba új gyűjtögetnivaló érkezett, mégpedig a húsvéti tojás. A következő időszakban húsz új küldetéssorozatra számíthatnak a játékosok, amelyek közül nyolc kifejezetten a tojásgyűjtésről szól, ezeket pedig a raktárban lehet majd becserélni más nyersanyagokra. Az Eater Egg térképen új háborús küldetést lehet teljesíteni, amelyért cserébe szintén tojás a játékosok jutalma. Ha mindez nem lenne elég, egy másik küldetésben (amely a Garrun the Trapper címet viseli) nem más lesz a feladatunk, mint szabotálni a húsvétot.
Az Anno Online esetében is hasonlóan bő és változatos újdonságokra lehet számítani. Három új küldetéssorozat várja a játékosokat, amelyekért különleges húsvéti XP-t kapnak, valamint itt is megjelennek a húsvéti tojások. Ezekért cserébe az ünnephez kapcsolódó épületeket lehet emelni, mint a tyúkól és az istálló. Emellett a Treasure Hunter hajó egy különleges, Easter Treasure Hunter változata is vásárolható a tojásokért, amely sokkal jobb mutatókkal rendelkezik hagyományos társánál. 10 új achievement is kerül a játékba, amelyeket különleges közösségi küldetések teljesítésével lehet megszerezni. A húsvéti ünnep egészen április 29-ig tart. ■

The Settlers Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers Online

hozzászólások (1)

stero
stero 2014.04.17. 11:28
Tavaly is ugyan ez a tojásgyűjtögetés volt. Semmi újat nem tudtak kitalálni.
ajánlott olvasnivaló