Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Iceberg Interactive adja ki a Starship Corporationt

Az űrstratégia várhatóan ősszel kerül a boltok polcaira.

2014.05.01. 18:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive kifejezetten a sci-fi alkotásokra, azon belül is az űrstratégiákra helyezi a legnagyobb hangsúlyt. Éppen ezért nem meglepő, hogy a kiadó megállapodott a Coronado Games csapatával a készülő Starship Corporation kiadásáról. A játékmenet négy elemből épül fel: meg kell terveznünk és építenünk űrhajónkat, majd megfelelő személyzetet kell hozzá toboroznunk (őket folyamatosan menedzselnünk is kell), végül különféle küldetéseket kell végrehajtanunk velük. Az ígéretek szerint nem csupán az űrhajókat tervezhetjük meg magunknak, de a bolygókon található létesítményeket is, amelyeket akár több szintesre is építhetünk. Kapunk egyszemélyes és többjátékos módot is, előbbiben egy egész kereskedelmi flotta felépítése és üzemeltetése lesz a feladatunk, míg utóbbiban különböző kolóniák között kell kereskednünk, kiharcolt pozíciónkat pedig minden eszközzel védelmeznünk kell.
Az űrhajók építőelemeit több kategóriában sorolják: központi rendszerek, technológiai eszközök és helyiségek, tárolók és hangárok, folyosók és liftek, személyzeti helyiségek, egészségügyi helyiségek, valamint katonai helyiségek. Ezeken belül természetesen megannyi különböző elem közül lehet majd válogatni. A legénység menedzselésére is nagyon odafigyelnek a fejlesztők, mi dönthetjük el, hogy ki legyen a pilóta, a hajómérnök, kik alkossák bevetési egységünket, ki felügyelje a legénység egészségét. Embereinket folyamatosan fejlesztenünk kell, hiszen bármikor bekövetkezhet valami katasztrófa vagy meghibásodás, de akár kalózok is megtámadhatják hajónkat, ilyenkor pedig egyedül a legénység képes megvédeni azt.
"Nagyon örülök, hogy megállapodtunk az Iceberg Interactive-val a Starship Corporation kiadásáról. Az űrstratégiák terén szerzett tapasztalataik nagy segítségünkre lesznek a játék befejezésében, míg a kiadói rutinjuk még több játékost ösztönözhet arra, hogy kipróbálja alkotásunkat." - nyilatkozta David Murent, a Coronado Games vezetője.
A Starship Corporation a tervek szerint valamikor ősszel jelenhet meg PC-re, bővebb információkat a hivatalos oldalon találhattok róla. ■

előző
következő
Az Iceberg Interactive adja ki a Starship Corporationt
Az Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship CorporationtAz Iceberg Interactive adja ki a Starship Corporationt
Starship Corporation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starship Corporation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló