Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

AERENA: Clash of Champions

Steamen az AERENA: Clash of Champions végleges verziója

Tavaly október óta elérhető volt a korai változat, mostantól viszont a végleges kiadás vásárolható meg.

2014.05.08. 16:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb játék mondhatja el magáról, hogy a hosszú bétatesztelés után végre végleges formájában is megérkezett a Steamre. Az AERENA: Clash of Champions korai változata ugyanis tavaly október óta volt elérhető, ám tegnap megjelent a befejezett kiadás is. Két játékos mérheti össze tudását egy körökre osztott csatában, amelyet a felek által összeállított csapatok vívnak.
"Igyekeztünk elszakadni a hagyományos MOBA műfajtól. Az AERENA-ban tíz perces menetekben szórakozva érvényesítheted taktikádat. Nincsenek haszontalan csapattársak, nem kell hosszúra nyúló csatákat végigülni. A dinamikus játékmenetnek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy egyik játékos már a félidőnél eldönti a csatát, az kiélezett maradhat az utolsó fordulóig is." - nyilatkozta Jan Wagner, a fejlesztés kreatív vezetője.
A készítők egy tornát is rendeznek a premier apropóján, amelynek fődíja 1000 dollár. A verseny július 1-ig tart, eddig kell a játékosoknak minél feljebb másznia a ranglétrán. A liga végén összesítik a megszerzett pontokat, az első helyezett 1000, a második 500, a harmadik pedig 250 dollárral gazdagodik. A liga során hat fokozatot lehet elérni: bronz, ezüst, arany, platina, gyémánt, valamint AEther Master. Azok között, akik elérik a gyémánt fokozatot, két iPAD-t sorsolnak ki.
Az AERENA: Clash of Champions ingyen tölthető le a Steam áruházából. ■

AERENA: Clash of Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
AERENA: Clash of Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló