For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Titanfall Swamplands trailer

Bemutatták az Expedition DLC harmadik, talán legérdekesebb pályáját is.

2014.05.09. 12:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is összeszedtük, hogy mit lehet tudni a Titanfall első DLC-je, az Expedition új pályáiról. Akkor a háromból még csak az első kettő, a Runoff és a War Games részletei voltak nyilvánosak, mostanra viszont bemutatták a Swamplands névre keresztelt térképet is. Mint arról a játék hivatalos oldalán Chris Dionne, a térkép tervezője is beszámol, a térkép első változata már 2011-ben elkészült, ám akkor még egy teljesen sík terepben gondolkozott, amelyet sárgás köd borított. Később IMC épületekkel és ősi templomokkal bővítette ki, de ezzel elveszítette egyedi jellegét. Ezért a hatalmas fákat inkább a térkép közepére helyezte, az épületeket pedig a peremre.
"A Swamplands esetében igyekeztem egyedi Titanfall élményt biztosítani, miközben hű maradtam a térkép eredeti koncepciójához, vagyis a természet és a technológia sajátos találkozásához. Hosszú próbálgatások és tapasztalatszerzés útján született meg a térkép." - nyilatkozta Dionne.
A Swamplands egyik érdekessége, hogy a fákon is lehet közlekedni, ez mindenképpen új élményt nyújthat a játék többi pályájára jellemző modern környezethez képest. A térkép születéséről egy trailer is készült, ezt és még néhány képet a többi pályáról lent megtaláljátok. Az Expedition DLC a tervek szerint még májusban megérkezik. ■

előző
következő
Titanfall Swamplands trailer
Titanfall Swamplands trailerTitanfall Swamplands trailerTitanfall Swamplands trailerTitanfall Swamplands trailerTitanfall Swamplands trailer
Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.