For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs összefoglaló

Új trailer érkezett, amelyben összeszedtek minden fontos tudnivalót a játékról. Rengeteg újdonságra derült fény.

2014.05.13. 21:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eddig is tudtuk, hogy a Watch_Dogs az idei év egyik legnagyobb durranása (nagyon rossz esetben akár legnagyobb bukása is) lehet, de a Ubisoft szeretné ezt minél jobban a játékosok tudatába vésni. Ezért készítette el az alábbi közel 10 perces bemutatót, amelyben összeszedtek minden fontos részletet, amit a játékról tudni érdemes. Először a játékmenet gerincét adó hackerkedést mutatják be, majd ezt követően megismerkedhetünk a főszereplőkkel (bár ők néhány napja külön trailert is kaptak). Szóba kerül a többjátékos mód, mind kooperatív, mind kompetitív módban, valamint természetesen az egymás játékába való becsatlakozás is. Mint minden nagyobb címhez, a Watch_Dogshoz is készül mobilalkalmazás (Androidra és iOS-re), amellyel rengeteg plusz opció válik elérhetővé, ezekkel pedig sok borsot törhetünk a többi játékos orra alá. Végül az autóvezetés és a játékon belüli megannyi időtöltési lehetőségről mesélnek nekünk, amelyek alapján sokkal közelebb kerülhet a játék a sokak szerint nagy riválisnak tekinthető GTA szériához. Chicagot is igyekeztek minél több tevékenységgel feltölteni az egyszerű kártya partiktól a virtuális játékokig (naná, hogy felbukkantak a zombik...).
Összességében tehát egy rövid előzetes kaptunk a két hét múlva megjelenő játékból, amely még ígéretesebbnek tűnik, mint eddig bármikor. A premierre május 27-én kerül sor PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

Watch_Dogs
A legutóbbi Watch_Dogs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.