25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Íme, a Middle-earth: Shadow of Mordor sztorija és stábja.

Új trailer érkezett, amely ezúttal kifejezetten Talion történetét meséli el. Bemutatták a játékban szereplő színészeket is.

Írta: GeryG

Kissé felbolydult az élet a Middle-earth: Shadow of Mordor körül az elmúlt napokban. Míg a bejelentést követő időszakban csak apránként csepegtették az infókat a Warner Bros. Interactive munkatársai, az elmúlt napokban egyre több video érkezik a játékról. A néhány nappal ezelőtti, a fegyverek megigézését bemutató trailer után most egy újabbal rukkoltak elő, amely már kifejezetten a játék történetére koncentrál. Emellett további érdekes részleteket árultak el a projekttel kapcsolatban: azt már tudhattuk korábbról is, hogy Talion Troy Baker hangján fog megszólalni, de közreműködik sokak kedvenc videojátékos szinkronszínésze, Nolan North, aki Black Handnek kölcsönzi majd a hangját. Mellettük Alaistair Duncan, Laura Bailey, valamint Liam O'Brien is szerepel a játékban.
A történetet az a Christian Cantamessa jegyzi, akinek néhány évvel ezelőtt a Red Dead Redemption sztoriját is köszönhettük, így várhatóan ezzel itt sem lesz gond. A zenéket Garry Schyman komponálja. Ő sem újonc a videojáték-iparban, hiszen korábban többek között a BioShock szérián (mindhárom rész) is ő dolgozott, de olyan klasszikus filmsorozatoknál is közreműködött, mint a Magnum vagy a Szupercsapat.
A Middle-earth: Shadow of Mordor tehát láthatóan remek kezekben van, remélhetőleg a fejlesztők is felnőnek majd a feladathoz. Erre a premier után kaphatunk választ, amire a tervek szerint október 7-én kerül sor.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Middle-earth: Shadow of Mordor

Platform:

Fejlesztő: Monolith Productions

Kiadó: Warner Bros.

Megjelenés:
2014. október 2. PC
n/a: Mac, Linux, PS3, PS4, X360, X1

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-750 2,67 GHz/AMD Phenom II X4 965 3,4 GHz CPU, 3 GB RAM, GeForce GTX 460/Radeon HD 5850 videokártya, 25 GB HDD, 64 bites Windows Vista/7/8.1

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i7-3770 3,4 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 660/Radeon HD 7950, 40 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!