Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Íme, a Middle-earth: Shadow of Mordor sztorija és stábja.

Új trailer érkezett, amely ezúttal kifejezetten Talion történetét meséli el. Bemutatták a játékban szereplő színészeket is.

2014.05.24. 16:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kissé felbolydult az élet a Middle-earth: Shadow of Mordor körül az elmúlt napokban. Míg a bejelentést követő időszakban csak apránként csepegtették az infókat a Warner Bros. Interactive munkatársai, az elmúlt napokban egyre több video érkezik a játékról. A néhány nappal ezelőtti, a fegyverek megigézését bemutató trailer után most egy újabbal rukkoltak elő, amely már kifejezetten a játék történetére koncentrál. Emellett további érdekes részleteket árultak el a projekttel kapcsolatban: azt már tudhattuk korábbról is, hogy Talion Troy Baker hangján fog megszólalni, de közreműködik sokak kedvenc videojátékos szinkronszínésze, Nolan North, aki Black Handnek kölcsönzi majd a hangját. Mellettük Alaistair Duncan, Laura Bailey, valamint Liam O'Brien is szerepel a játékban.
A történetet az a Christian Cantamessa jegyzi, akinek néhány évvel ezelőtt a Red Dead Redemption sztoriját is köszönhettük, így várhatóan ezzel itt sem lesz gond. A zenéket Garry Schyman komponálja. Ő sem újonc a videojáték-iparban, hiszen korábban többek között a BioShock szérián (mindhárom rész) is ő dolgozott, de olyan klasszikus filmsorozatoknál is közreműködött, mint a Magnum vagy a Szupercsapat.
A Middle-earth: Shadow of Mordor tehát láthatóan remek kezekben van, remélhetőleg a fejlesztők is felnőnek majd a feladathoz. Erre a premier után kaphatunk választ, amire a tervek szerint október 7-én kerül sor. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
A legutóbbi Middle-earth: Shadow of Mordor cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.