Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamen is megjelent a Qvadriga

Felső nézetes fogathajtó játék érkezett a Steamre és táblagépekre.

2014.06.16. 10:42 | GeryG | kategória: Játék

Emlékeztek még az 1990-es Centurion: Defender of Rome című stratégiai játékra? Az ókori Római Birodalmat kellett felépítenünk benne, de most nem is ez az érdekes. A játékban biztosítanunk kellett a nép szórakoztatását is, így gladiátor küzdelmeket és fogathajtó versenyeket kellett rendeznünk.
A Turnopia csapatának játéka, a Qvadriga ez utóbbira emlékeztet a legjobban. Egy retro megjelenésű, felső nézetes fogathajtó játékról van szó, amely szintén az ókori Rómában játszódik. A fejlesztők 43 különböző pályát készítettek, de odafigyeltek a mesterséges intelligenciára is, amely így komoly küzdelemre sarkallhatja a játékosokat. Két futam között lehetőségünk van a kocsit és a fogathajtót is fejleszteni, hogy még erősebb és még gyorsabb legyen.
A Qvadriga eredetileg 2013 októberében jelent meg a Slitherine jóvoltából kizárólag PC-re, most viszont a Steam kínálatába is bekerült, valamint elkészült az iOS-es és Androidos változat is. Aki kíváncsi a játékra, az a hivatalos oldalon keresztül letöltheti a demót is, mielőtt a vásárlásról dönt. Utóbbira a Steamen június 20-ig 10%-os kedvezménnyel van lehetőség. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Steamen is megjelent a Qvadriga
Steamen is megjelent a QvadrigaSteamen is megjelent a QvadrigaSteamen is megjelent a Qvadriga
Qvadriga
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Qvadriga

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló