Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Ingyenes a PC-s Titanfall a hétvégén

Mindenki kipróbálhatja a robotos akciójátékot.

2014.06.20. 17:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Respawn Entertainment debütáló alkotása, a Titanfall ingyenesen kipróbálható lesz ezen a hétvégén. A legtöbb esetben ez a játékok multiplayer módjára lenne igaz, de mint tudjuk, a Titanfall esetében nincs kifejezetten többjátékos és egyszemélyes mód, így ezen a hétvégén mindenki a teljes élményben részesülhet. Az elért eredményeket ráadásul el is menti a rendszer, így aki később a játék megvásárlása mellett dönt, annak nem kell majd elölről kezdenie mindent. Az ajánlat az EA új Origin Game Time szolgáltatásának első próbakörének keretein belül lesz elérhető világszerte.
"Az Origin Game Time szolgáltatást a Titanfallal a következő órákban indítjuk útjára, így ha ebben a percben még nem is látod, hamarosan fogod. Ha már megvásároltad a Titanfallt, ez egy remek lehetőség, hogy újra belevesd magad. Az Origin Game Time révén új pilóták csatlakoznak a harchoz, segítsd hát a csapattársakat, vagy csak szállj be pár könnyű pontért. A Titanfall csak az Origin Game Time kezdete, hamarosan többen is követni fogják. Mindegyik Game Time esemény egyedi lesz: más játék, más időtartam." - olvasható a fejlesztők közleménye. ■

Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (3)

SwitcX88
SwitcX88 2014.06.20. 17:22
Fontos: csak akkor indul a 48 óra számlálója, ha te először elindítottad a játékot. Szerintem ez nagy különbség a steam free weekend rendszeréhez képest.
zolee06
zolee06 2014.06.20. 18:02
Akkor ha hétvégén letöltöm de nincs időm játszani vele most, megmarad a 48 utána is?
SwitcX88
SwitcX88 2014.06.21. 08:28
Elméletileg az első indítástól indul a 48 órás visszaszámlálás.
ajánlott olvasnivaló