Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent az InSomnia játszható techdemója

A Studio MONO dieselpunk RPG-je végre játszható formában is bemutatkozott.

2014.07.06. 17:40 | szerző: Radoxx | kategória: Játék

Mint sok más alkotás manapság, a Studio MONO által fejlesztett egyedi hangulatú, általuk dieselpunk stílusúnak beharangozott játéka, az InSomnia is a Kickstarternek köszönhetően valósulhat meg. Lelkes támogatóik révén már tíz nap alatt sikerült megszerezniük a kitűzött támogatási összeg felét, ennek örömére megleptek minket egy játszható techdemóval.
A játék története szerint főhősünk mély, hibernációs álmából ébred az Ark nevű hatalmas űrállomáson, mely hibernált társainak sokaságát rejti magában, miközben folytatja útját az űr mélyén lévő távoli célja irányában. A noman nép túlélői építették ezt a különleges űreszközt, hogy segítségével elmenekülve háború sújtotta világukból egy új otthonra lelhessenek. Amennyiben nem sikerül időben elérni az evakuációs pontot, sorsuk megpecsételődik... Hősünk feladata, hogy ezt a különleges világot felfedezve segítse elérni népe célját. Utunk során lehetünk akár harcosok vagy karizmatikus vezetők, de akár a sötétből lapulva is törhetünk céljaink felé - a döntés csak rajtunk áll. Különleges karakterfejlesztési rendszer, könnyen végzetessé váló döntési helyzetek, valamint megannyi különleges és egyedi hangulatú küldetés vár minket kalandjaink során. A fő történeti szál teljesítése körülbelül 15-20, míg a mellékküldetések 20-30 órányi játéklehetőséget fognak jelenteni, így kellően hosszú szórakozási lehetőséget biztosítva számunkra. A játék megjelenése 2014 végén várható, elsőként PC, majd a későbbiekben Mac és Linux platformra egyaránt.
FRISSÍTÉS: a techdemo új helyről, innen tölthető le. ■

előző
következő
Megjelent az InSomnia játszható techdemója
Megjelent az InSomnia játszható techdemójaMegjelent az InSomnia játszható techdemójaMegjelent az InSomnia játszható techdemója
InSomnia
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
InSomnia

hozzászólások (2)

Shadowguard
Shadowguard 2014.07.06. 21:01
Az első két képről csak nekem ugrott be rögtön a Fallout? :D
Yaho0
Yaho0 2014.07.06. 22:27
Rögtön az jutott az eszembe, de nem akartam badarságot mondani :FF
ajánlott olvasnivaló