Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb gyűjtés a Mighty No. 9-nak

A Mega Man szellemi örökösét tovább támogathatják a rajongók, akik hamarosan egy új rajzfilmsorozattal is megismerkedhetnek.

2014.07.07. 12:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Keiji Inafune lassan, de biztosan halad a Mighty No. 9 fejlesztésével, de mint kiderült, további anyagi támogatásra van szüksége a rajongóktól. A hivatalos oldalon persze gyorsan meg is nyugtattak mindenkit, hogy az újabb adományokra nem a játék elkészítéséhez, hanem bővítéséhez van szükség. Az eredetileg összegyűlt összeg bőven elegendő, hogy az eredeti elképzeléseket teljesítsék, ám idő közben további ötletekkel álltak elő, amelyekhez viszont már nem árt egy kis plusz tőke. Az egyik első elérendő cél a teljes angol szinkron lehet. A támogatási lehetőségekről a hivatalos oldalon olvashattok.
Ennél azonban sokkal érdekesebb a megállapodás a Digital Frontier csapatával, akik egy animációs sorozatot fognak készíteni a játék alapján. Ez saját trailert is kapott. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Mighty No. 9 2015 áprilisában jelenik meg szinte minden platformra. Az animációs széria egyelőre nem rendelkezik premierdátummal. ■


Mighty No. 9
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mighty No. 9

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló