Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2015-ben forgatják az Uncharted mozit

Nincs könnyű sorsa a projektnek, amely már a harmadik rendezőjét fogyasztja.

2014.07.18. 12:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár már 2008 óta folynak az előkészületei, szinte semmit sem lehet tudni az Uncharted moziról csak azt, hogy nem zökkenőktől mentes az útja. Az elmúlt évek során ugyanis rendre távoztak a tagok: David O. Russel 2011-ben távozott kreatív ellentétek miatt, a helyét akkor Neil Burger vette át, ám egy évvel később ő is kiszállt. Arról is volt szó, hogy Nathan Drake szerepét Mark Wahlberg öltötte volna magára, de már ez sem érvényes információ. Ezt a film jelenlegi rendezője, Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Személyiségtolvaj) jelentette be.
"Azt akarom, hogy egy remek színész játssza el. Ez a legfontosabb, de az se lenne baj, ha hasonlítana is. A játék annyira jó lett, hogy muszáj vagy felnőni hozzá. Kizárt, hogy ezt megvalósítsuk valakivel, aki híres, de nem tud játszani." - nyilatkozta Gordon a Zap2It magazinnak. Elmondása szerint a mozi története valahol az első játék egyik fontos eseményénél veszi fel a fonalat és onnan építkezik tovább. A forgatások a tervek szerint valamikor 2015 elején kezdődhetnek.
"Valamikor jövő év elején kezdődhet, legalábbis ez a terv. Ez olyan, mintha holnap kezdenénk, mivel az előkészületek nagyon összetettek. Igazi nemzetközi film lesz, amely az egész bolygót beutazza."

Uncharted: Drake's Fortune
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted: Drake's Fortune

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló