Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

No Man's Sky

Tisztázták a No Man's Sky platformjait

Sokáig kérdéses vol, hogy PC vagy PS4, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba a fejlesztők.

2014.08.02. 17:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mikor a Hello Games tavaly év végén bejelentette a No Man's Sky című játékát, még mindenki PC-s megjelenésről beszélt. Aztán néhány hónappal ezelőtt az a hír terjedt a neten, hogy kizárólag PlayStation 4-re folyik a fejlesztés, ez pedig sok rajongónak nem nyerte el a tetszését - jogosan. Mostanáig kellett várni, hogy a fejlesztők tisztázzák ezt a kétségtelenül nagyon fontos kérdést. Elmondásuk szerint elsősorban PlayStation 4-re zajlik a fejlesztés, de a premier után elkészül a PC-s változat is - csak az a kérdés, hogy mikor. Egyelőre egyik változat sem rendelkezik megjelenési dátummal. Az egész kavarodás Sean Murray, a stúdió vezetőjének egy rosszul megfogalmazott nyilatkozatából ered, amelyet most meg is magyarázott.
"Picit bajba kerültem, mikor azt mondtam, hogy a játékunkat konzolosra szeretnék készíteni. A PC mindig ott jár a fejünkben, konzolos alatt én stabil fps-t és egyszerű irányítást értek. Szerintem egy PC játék is lehet konzolos, de hiába szántam ezt bóknak, bajba kerültem miatta."
A játékot sokan már most a Star Citizen nagy riválisaként kezelik, holott még mindkét alkotás messze van a premiertől. A No Man's Skyról az Edge magazin következős számában bővebb írás fog megjelenni, így várhatóan sok új érdekességről tudunk majd mi is beszámolni. ■

No Man's Sky
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
No Man's Sky

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló