Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2014

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Pusztítás a Call of Duty: Advanced Warfare-ben

A Collapse címet viselő új trailerben a Golden Gate híd pusztulását nézhetjük végig.

2014.08.14. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2014

Nagy - talán a széria történetében a legnagyobb - elvárásokkal tekintünk az ősszel érkező Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése elé. A fejlesztő Sledgehammer Games komoly ígéreteket tett mind az egyszemélyes, mind a többjátékos részt illetően, így nagy égés lesz, ha ezeket végül nem tudják teljesíteni. A játék természetesen jelen van a gamescomon is, ahonnan egy új, bő hétperces trailerrel is jelentkezett. Ebben az egyszemélyes kampány egy jelenetét nézhetjük meg, amely egy autós üldözéssel indul, míg végül a felek a Golden Gate hídon kötnek ki. Itt tűzharcba keverednek, ám ennek végzetes következményei lesznek. A látvány egész meggyőző, a játékmenet is érdekesnek tűnik, de az is feltűnő, hogy az agyonszkriptelt jelleget nem tudja levetkőzni a játék. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (9)

A Molyember
A Molyember 2014.08.15. 02:47
Az ember azt hinné, már mindenki hozzászokott a marketing működéséhez, pláne a játékvilágban.. Aztán mégsem.

Hiába van ott a Crysis, ha kb. annyira élvezetes mint egy végbélrepedés. Gyakorlatilag már ránézésre is ég és föld a két játék között a különbség, valami ilyesminek kellett volna lennie a Crysisnak is a felesleges fszméricskélés helyett. :-)
GustyX
GustyX 2014.08.15. 08:15
CoD-hoz képest viszont valóban forradalmi.
jeszkar
jeszkar 2014.08.15. 08:42
Crysis 2-nek próbáltam a multiplayerjét, és nem kimondottan élveztem. Erről még nem tudok nyilatkozni, tekintve, hogy még nem próbáltam. Egyébként, mint azt már máshol írtam, nekem inkább az oldschool FPS-k jutnak róla eszembe (Quake 3, Unreal Tournament.)

Egyébként meg majd November úgyis minden kiderül.
GeryG
GeryG 2014.08.15. 09:18
Hát nem tudom, nekem a CoD széria egy árnyalattal sem élvezetesebb a Crysis szériánál. Utóbbi legalább szép volt kezdettől a végéig, míg a CoD lényegében a Modern Warfare óta maximum gépigényében nőtt... Persze a multi már csak azért is a CoD oldalára billenti a mérleget, mert ott rengetegen vannak, míg a Crysisnál elég kevesen. Bár azt nem vitatom, hogy a technikai része utóbbinál eléggé köhögött, ez legalább a CoD-nál rendben van. :)
Skorpio90
Skorpio90 2014.08.15. 10:46
Úgy tűnik itt probléma van az olvasással. A multit egy szóval nem említettem, hiszen a fenti videó az egyjátékos kampányból van, és ha jól emlékszem, a Crysis 1-ben sem volt multi, így azt hittem nyilvánvaló, miről beszélek. Azt se állítottam, hogy a Crysis überkirály játék, mindössze felhívtam a figyelmet arra, hogy az idei CoD forradalmi újítás felkiáltással lop egy nagyot tőle, meg ha már benne vannak, akkor egy kis Battlefield 4 levolutiont is átemelnek. Azt már meg se említem, hogy az ebből fakadó UT, Q3 utánérzetre is mondhatnánk a koppintást. Erre aztán olyan kommentek jönnek, hogy nem a Crysis találta fel az exo ruhát, meg bezzeg a Crysis multija. A CoD optimalizálását meg a 2. résztől kezdve el lehet felejteni, ahol még directx 7-ben és 9-ben is lehetett futtatni.
Szóval nem az a problémám, hogy lop a CoD, csak akkor ne állítsanak róla valótlanságot. Bár tök mindegy, úgy tűnik így is, úgy is zabálja a nép.
ajánlott olvasnivaló