Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kisegérként harcolhatunk a Ghost of a Tale világában

Az állatmesék hangulatát idéző játék a tervek szerint jövőre érkezik.

2014.08.24. 14:54 | szerző: Nivellen | kategória: Játék

Lionel Gallat, a Dreamworks egykori animátorának agyszüleménye, az egyszemélyes projektnek induló Ghost of a Tale már több, mint egy éve küzd a közönség figyelméért. Idén a fantáziavilágban játszódó, RPG elemekkel tarkított kalandjáték a gamescomra is kijutott, ahol a népszerűsítés mellett egy trailer is bemutatásra került a játékról. Maga a bemutató nem sokat árul el a játékról vagy főhősünk, Tilo történetéről, azonban annyit biztosan láthatunk, hogy a törékeny teremtmény bőrébe bújva nem lesz könnyű dolgunk a nálunk jóval nagyobb és erősebb állatok ellen. A projekt weboldala már jóval használhatóbb információforrás, itt ugyanis terjedelmes leírást is kapunk az állatok lakta középkori világról, viszont főhősünk történelemben elfoglalt helyéről egyelőre nem sokat tudni.
A játékban minden faj saját királysággal rendelkezik, de mind közül a patkányok birodalma volt a legbefolyásosabb. A túlvilági erő, a Zöld Láng háborújának idején ugyanis az ő hatalmas hadseregük vetett véget a minden királyságot porig zúzó pusztításnak. Ami az egereket illeti, őket a többi faj árulónak bélyegezte meg, mivel királyságuk megkíméléséért cserébe át akarták adni az összes általuk tervezett erőd gyenge pontját a Láng seregének. Ám ez még a patkányok közbeavatkozása előtt történt, így királyságuk, sok más birodalommal egyetemben a gonosz erő martalékává vált, ők pedig azóta fegyvert sem hordhatnak, és Asper Tanácsában sem kaphatnak helyet. Évszázadokkal a pusztítás után, sokan úgy vélik, nem szabadna az egereket büntetni őseik hibája miatt. Nem így a patkányok, akik nem a megbocsátásról híresek. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.