For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Filmek a GoG.comon

Jelentős változásokon esett át a népszerű online áruház.

2014.08.27. 21:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Good Old Games. Ma rajtolt el ugyanis az online áruház legújabb változata, amely több fontos tartalmi és technológiai újítást is jelent. Előbbiek terén a legfontosabb, hogy mostantól a játékok mellett filmeket is találunk a kínálatban. A cél nagyjából ugyanaz, mint a videojátékok esetében volt: a legnagyobb klasszikusokat felvonultatni mind filmek, mind sorozatok terén. Sajnos egyelőre a nagy filmstúdiók nem álltak teljes mértékben a projekt mellé, így egyelőre várnunk kell az igazán nagy durranásokra, ám néhány érdekesség (elsősorban a játékokkal foglalkozó alkotások) azért már most is megtalálható a kínálatban. Két film, a The Art of Playing és a TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard most ingyen letölthető.
A technológiai újdonságok között a fizetési módok kibővítése, valamint a használni kívánt valuta kiválasztása a legfontosabb. Végül, amennyiben egy játék hazánkban többe kerülne a GoG-on, mint az Egyesült Államokban, akkor a különbözetet jóváírják a profilunk kreditjeinél. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.