Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Erre képes az Unreal Engine 4

Az elképesztően erős látványú felvétel sokat elárul abból, mire számíthatunk az újgenerációs játékoktól.

2014.08.28. 08:55 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A koooolalala nevű YouTube felhasználó jóvoltából napvilágot látott egy felvétel, mely azt hivatott szemléltetni, mire képes az Unreal Engine 4. Az esőre, a tükröződésre, a villámlásra és a fény-árnyék hatásokra fókuszáló video sokat elárul arról, hogy grafika terén mit várhatunk az újgenerációs játékoktól. Annyi biztos, hogy ehhez foghatót még nem sokszor láthattunk. A látványért nem csupán az Epic legújabb grafikus motorja, hanem egy i7-3770 processzor és egy NVIDIA GeForce GTX670 videokártya is felel. ■

hozzászólások (4)

Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2014.08.28. 10:04
Valóban szép a látvány, de kíváncsi vagyok kinek lesz annyi pénze, hogy megfizesse azt a vasat, ami teljesen ki is hajtja.
Oscar123
Oscar123 2014.08.28. 10:21
Még a valóság sem ilyen szép :D
Wing
Wing 2014.08.28. 14:02
De legalább lehet látni, hogy fog kinézni a gépeden a játék 4-5 év múlva, amikor a kihajtásához szükséges vas már elérhető áru lesz.
VodevilX
VodevilX 2014.08.28. 14:34
Pont egy érdekes cikk VGA múlt/jelen/jövő témában
Jó kérdés amúgy, hogy hova tart.

Ez pl nagyon szép és jó, meg érdemes megnézni az Nvidia Gameworks videót is!!!

Szóval mire ezeket a dolgokat nem csak demozzák, hanem rendesen beleépítik egy tömött, nyüzsgő játékba, főként gondolok az open world játékokra, ahol bemész egy nagy városba Skyrim, Witcher és mindenki csinál valamit, sőt már elvileg minden ai csinálja a dolgát, főként scriptelt, néha már önállónak tűnően, és ott mindenkire levetítve ezeket. Az még szerintem odébb van, talán a következő konzol generációval együtt jöhet majd el, persze tudom, hogy megvannak itt a trükkök, hogy legtöbb dolgot csak akkor látod, ha a közelébe megy az ember, mert addig le sem rendereli inkább csak homályosít a távolban, mondjuk jó dolog is az a Depth of Field is... Jó példa az új Metro Redux, brutál faszán néz ki néhol, és mégis ott is ugyanez megy, ha szemfüles az ember azért jól látszik, hogy sokszor "csal" így a játék azzal ami tényleg nincs a közvetlen közeledben.
ajánlott olvasnivaló