For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Line of Defense korai változata

Mostantól bárki kipróbálhatja a sci-fi MMO-t, természetesen a megfelelő ellenjuttatásért cserébe.

2014.09.12. 13:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még nyáron érkezett a hír, hogy a 3000AD sci-fi MMO-ja, a Line of Defense részt vesz a Steam Early Access programjában. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy erre már júliusban sor kerül, ám néhány hónapos csúszás után csak mostantól lehet jelentkezni tesztelőnek. A belső nézetű akciójátékban hatalmas (akár 16 km2), szabadon bejárható kontinenseken eshetnek egymásnak a játékosok. Az egyes régiók eltérő éghajlattal és ehhez tartozó időjárással rendelkeznek, vagyis a környezet változatosságára jó eséllyel nem lehet majd panasz. Akinek még ez sem lenne elég, az folytathatja a csatát a világűrben is, ahol űrállomások és űrhajók szolgálnak ehhez terepként.
Természetesen a korai változatban egyelőre nem minden lesz elérhető. Az első fázisban a Heatwave űrállomást, valamint a GCV-Starguard űrhajót lehet feltérképezni, amelyek a Lyrius nevű bolygó körül keringenek. Idővel persze folyamatosan új tartalmak válnak elérhetővé: fegyverek, járművek, területek és szintek. A Line of Defense korai változatára három csomaggal lehet jelentkezni:

Első ránézésre elég vastagnak tűnhet az árcédula (pláne, hogy a végleges változat ingyenes lesz), de aki szeretné már most kipróbálni a játékot és ezért egy kis anyagi juttatást sem sajnál, az most 50%-os kedvzeménnyel szállhat be a mókába. Az akció a hétvégén érvényes, szeptember 15-én ér véget. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok, ahol többek között a játék térképei is megtekinthetőek. ■

Line of Defense
A legutóbbi Line of Defense cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.