Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hó végén rajtol a Kingdom Come: Deliverance alfa tesztje

A középkori szerepjáték csak jövőre érkezik, de néhány héten belül ki lehet próbálni.

2014.10.05. 19:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még februárban zárta sikerrel Kickstarter kampányát a Warhorse Studios játéka, a Kingdom Come: Deliverance. Egy középkorban (de nem fantasy világban) játszódó szerepjátékról van szó, amelyben belső nézetben irányíthatjuk hősünket, egy kovács fiát. Hatalmas, szabadon bejárható világ várja, hogy felfedezzük, miközben egy a király ellen szőtt összeesküvést kell megakadályoznunk. A fejlesztők ígérete szerint nem csak a világ lesz szabadon bejárható, de a mi szerepünk is meglehetősen széles skálán mozoghat, hiszen csak a döntéseinken múlik, hősünk végül mivé alakul. A lehetőségek a kőkemény lovagtól a besurranó tolvajon keresztül egészen a közkedvelt dalnokig terjedhet.
A játék a tervek szerint leghamarabb 2015 első negyedévében jelenhet meg, de a fejlesztők a napokban jelezték: hamarosan elrajtol az első alfa teszt. Ezen tulajdonképpen bárki részt vehet, mindössze a projekt támogatójává kell válni hozzá. Ehhez a hivatalos oldalra kell ellátogatni, majd ott követni az instrukciókat. Az alfa teszt első változata nagyon kevés tartalmat nyújt majd (legalábbis a végleges játékhoz képest), hiszen mindössze egyetlen piciny falut látogathatunk meg benne. Nem lesz benne harcrendszer, sem lovaglás, leginkább azt a célt szolgálja, hogy a játékosok megismerkedhessenek a látványvilággal és az NPC-k életvitelével. Lesznek miniküldetések is. A fejlesztők ígérete szerint az alfát kéthavonta fogják frissíteni és bővíteni. Érdekesség, hogy a résztvevő támogatók csak a PC-s változatot próbálhatják ki (a Steam segítségével) függetlenül attól, hogy PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra rendelték meg a játékot. A teszt október 22-én rajtol el. ■

Kingdom Come: Deliverance
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdom Come: Deliverance

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.10.05. 22:04
Épp itt az ideje, már el is felejtettem, hogy támogattam őket a Kickstarteren, oly rég volt... Kíváncsi vagyok, milyen lesz a várhatóan szintén jövőre jövő Mount&Blade-hez képest.

Persze még szerencse, hogy nem most év végén jön ez, mert nem is tudom, hogy mit kezdenék a többi érkező játék mellett.
ajánlott olvasnivaló