Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenesen megszerezhető a Dragon Age: Origins

Október 14-ig az Originen keresztül egyszerűen hozzájuthatunk a sorozat első részéhez.

2014.10.08. 23:32 | Nivellen | kategória: Játék

Hamarosan megérkezik a Bioware RPG sorozatának legújabb része, a Dragon Age: Inquisition, és biztosan sokak fejében megfordult, hogy ez alkalomból újrajátszanák a korábbi részeket, illetve akik eddig elmulasztották, azok az új rész láttán esetleg kedvet kaptak a régiekhez is. Talán az EA digitális disztribúciós rendszerét, az Origint üzemeltetők fejében is megfordulhattak ezek a gondolatok, hiszen október 14-ig lehetőséget biztosítanak a játékosoknak, hogy teljesen ingyen hozzájussanak a sorozat méltán népszerű első részéhez, a Dragon Age: Origins-hez. Mint a korábbi hasonló akciók esetében, most sem kell mást tennünk, csak Origin fiókunkba bejelentkeznünk, és elindítanunk a játék letöltését.
A BioWare RPG-je mellett a casual irányzat kedvelői is találnak ajándék programot az Origin On the House akciójában: október 28-áig ingyenesen érhető el a Bejeweled 3. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dragon Age: Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age: Origins

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2014.10.09. 11:13
Köszi az infót! Régebben sokat gondolkoztam, hogy ki kéne már próbálni, de a gameplay videók nem tetszettek, így nem is vettem meg leárazva sem.
GustyX
GustyX 2014.10.09. 12:02
Én igen sajnos:(
Nem nekem való, ellenben a "3" rész annál inkább.
Sucee
Sucee 2014.10.09. 13:05
De amúgy ha épp Ultimate Edition van egy csomag zsebkendő áráért, én azt mondom, hogy jobban megéri, mint csak az alapjáték ingyen, mert ha tetszik, és magába szippant a játék, akkor zavarni fognak a "kivágott" részek (elmehetsz helyekre, ahol aztán kiírja, hogy töltsd le a DLC-t, stb.), plusz ott van ugye az Awakening, amit mindenképp érdemes kipróbálni.
Dark Archon
Dark Archon 2014.10.29. 18:15
Hát én megszereztem ingyen és azóta is áldom az eszem, hogy nem adtam ezért pénzt. Valahogy nem jön át... vagy csak én öregszem és nem bírom már a szándékosan nyakatekert domborzatot, amely arra kényszerít, hogy a fél világot megkerüljem a cél felé. A hülye föld alatti labirintusokat, amiben vérfarkasok laknak (wtf?!). A használhatatlan gyors utazást, ami mindig azt írja ki, hogy nem tudok most utazni (tudnám akkor mi a tökömnek van). A nem egyértelmű választási lehetőségeket, amiből gyakran nem tudom, hogy mit csinálok... ha mégis, akkor elégtelen hozzá a képzettségem. A használhatatlanabbnál használhatatlanabb tárgyak bogarászását, amiből a társaké nem automatizálható... lényegében a karakterem el is vész, mivel bárki irányíthatok. Túlbonyolított a taktika rendszer. Számtalan használhatatlan varázslat és képesség. Hogy én nem tudom kinyitni a zárt ládákat, de egyik társam igen, de csak át kell kapcsolnom rá és vele kinyitni, ahelyett, hogy kinyílna nekem is. A sztori sem ér annyit, úgy veszem észre, hogy érdemes lenne végigkínlódni, mivel rohadt sok időnek tűnik... úgyhogy várom továbbra is ilyen téren inkább a Witcher 3-at.
MattMatthew
MattMatthew 2014.10.29. 23:21
A hiba az ön készülékében van:-D:-).
ajánlott olvasnivaló