Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vár az űr a LEGO Minifigures Online-ban

Újabb helyszínről rántották le a leplet a készítők.

2014.10.21. 08:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Minden idők egyik legösszetettebb LEGO videojátéka lehet a Funcom stúdiójában készülő LEGO Minifigures Online. A fejlesztők a lehető legbőségesebb tartalmat igyekeznek belezsúfolni, így rengeteg eltérő környezet és világ várja majd, hogy felfedezzük és szórakozzunk bennük. A napokban újabbról rántották le a leplet, a játékosok mostantól a világűrt is meghódíthatják.
"Gyerekként a világűrös téma volt a kedvencem. Imádtam a gyorsvasutat, ezért ez volt az egyik első, amit játékba tetettem. Ez remek érzés mindenkinek, aki a játékon dolgozik: viszontlátni a gyerekkori kedvenceidet egy videojátékban." - nyilatkozta Lawrence Poe, a játék producere.
Mivel a LEGO Minifigures Online nyár óta nyílt béta állapotban van, már most bárki csatlakozhat, hogy kipróbálja. Teljesen ingyen tölthető le PC-re, és már az új, világűrös környezet is része a játéknak. Ehhez egyébként egy kis történet is társul, amelyben a Railhead Rangers csapatához csatlakozhatunk, hogy segítsünk nekik megállítani az idegenek invázióját és végezni azok királynőjével. A PC-s változat mellett folyik a Mac, iOS és Android verziók fejlesztése is. ■

LEGO Minifigures Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LEGO Minifigures Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló