Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Inside - a Limbo fejlesztőinek új játéka

2012 óta lehet tudni, hogy készül a nagy sikerű Limbo készítőinek új játéka, amely most már címet is kapott.

2014.11.27. 22:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Évekkel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a Limbo által komoly hírnévre szert tevő független Playdead stúdió már javában dolgozik legújabb játékán. Ezt mostanáig Project 2 kódnéven emlegették és nagyjából semmit sem árultak el róla. Mostanra viszont címet is kapott - készül az Inside. Az alábbi E3-as trailer tanúsága szerint nem a Limbo folytatásáról van szó, bár a hangulat és a látvány bizonyos elemei határozottan emlékeztetnek rá. A látványvilág ezúttal is nagyon komor lesz, de még így is lényegesen színesebb az előző játéknál. A bővebb részletekre továbbra is várnunk kell, de az már biztos, első körben kizárólag Xboxra (vajon melyikre?) fog megjelenni valamikor 2015 elején. ■

előző
következő
Inside - a Limbo fejlesztőinek új játéka
Inside - a Limbo fejlesztőinek új játékaInside - a Limbo fejlesztőinek új játékaInside - a Limbo fejlesztőinek új játéka
Inside
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Inside

hozzászólások (4)

Barthezz
Barthezz 2014.11.27. 23:33
Ez gyors volt. :) XBox One-ra adják ki természetesen, majd később a többi platformra is jön. Legalábbis a wikipedia szerint. A Limbonál 1 év elteltével jött a PC-s és PS-es verzió, remélem ezúttal nem kell ennyit várnunk.
SwitcX88
SwitcX88 2014.11.30. 14:35
:-O Olyan sok idő volt? Nem is tudtam. A New 'n' Tasty mellé ezt is szívesen beszerezném :-)
Barthezz
Barthezz 2014.11.30. 15:59
Wikipediaról néztem az infót, én is fél évre emlékeztem amúgy. Sajnos a New 'n' Tasty-nél is eltelt már fél év, de még mindig PS4-exkluzív és jelenleg is date TBA-n van a többi platformon megjelentetés a hivatalos honlapon, szóval nem mostanában jönnek. Ezek miatt tippelek ennél a játéknál is 1 évre.

Ami viszont némi vigaszt nyújthat, hogy a Limbonál sem egyszerű portolást végeztek, hanem új tartalommal (gyűjtögethető tojások és a titkos pályarész) bővítették a játékot. Talán így lesz ezúttal is.

Viszont azt továbbra sem értem, hogy az ilyen pár óra alatt végigjátszható rövidebb platformjátékok esetén, bármennyire zseniális a játék maga, miért lépik meg az időszakos XBox/PS exkluzivitást. 4-5 óra játékidőért senki nem fogja a konzolt megvenni. Az új Tomb Raider esetén pl. érthető ez a marketing-szempont, de a kisebb címek exkluzivitása nem hinném, hogy bármiféle mérhető hatással lenne a konzol-eladásokra.
Enterprise90
Enterprise90 2015.04.22. 17:04
Pontosabb dátumot nem tud már valaki mondani a játék megjelenéséről? Nagyon várom.
ajánlott olvasnivaló