Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő héttől kompenzál a Ubisoft

Az Assassin's Creed Unity blamája után ingyen játékkal szeretnék kiengesztelni a csalódott játékosokat.

2014.12.13. 16:44 | GeryG | kategória: Játék

Köztudott, hogy a széria talán legrosszabbul sikerült epizódja lett az Assassin's Creed Unity, legalábbis a végleges változatban maradt hibák tekintetében. Ezeket a hibákat a Ubisoft folyamatosan javítja, a játék negyedik nagy frissítése jövő hétfőn várható. Az ígéretek szerint ez a legtöbb még megmaradt bosszantó hibát orvosolni fogja, valamint javítani fog a játék általános teljesítményén és a többjátékos mód stabilitásán is. Ezzel együtt a francia kiadó hetekkel ezelőtt úgy határozott, hogy a játékhoz tervezett season passra előfizetett játékosokat (illetve a Gold Editiont vásárlókat) egy ingyenes játékkal szeretnék kiengesztelni. Mára az is kiderült, hogy ez az ajánlat jövő héten lép életbe és a következő játékok közül lehet válogatni:

Természetesen a fenti listán szereplő játékok minden játékos esetében kizárólag arra a platformra választhatóak, amire a Unityt is megvették korábban. Az érintettek jövő héten a Ubisoft egy külön weboldalán jelentkezhetnek majd be Uplay, PSN vagy Xbox Live profiljukkal és ott választhatják ki a nekik tetsző címet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Unity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Unity

hozzászólások (8)

VodevilX
VodevilX 2014.12.14. 16:27
Sokkal nagyobb gáz, hogy milyen gyenge a lista... Ha teszem azt megveszem a Far Cryt is novemberben, akkor most lenne 4 alternatívám (Black Flag megvan) ami még csak véletlenül sem érdekel a WD már olcsón beszerezhető volt ősszel, a Crew meg egyenesen sértő... a maradék kettő pedig no comment.
Ennél lehetnének rugalmasabbak, jó persze a Far Cry amúgy elég erős, de csak az... és tényleg gyanítom, hogy páran akadnak majd akik pont így járnak. Minimum azt kéne, hogy visszamenőleg minimum 2-3 éves címeket is bedobni.
GustyX
GustyX 2014.12.14. 16:42
Chronicles vajon mindenki számára hozzáférhető lesz?
Nem bánnám, mostanában amúgy is likeolom a side scroll cuccokat.
A kompenzációként felajánlott játék nem rosszak, de akinek megvannak, annak nesze semmi.
MerlinWarage
MerlinWarage 2014.12.14. 23:06
GustyX: Csak a season pass-osoknak. A többieknek meg kell majd venni. A Dead Kings DLC lesz ingyen mindenkinek.

gregmerch: Értem én, semmi gond, csak mikor olvasok egy cikket, a pletyka még belefér, de a félrevezetés (értsd megerősített tények félrefordítása, ferdítése) már nem. Az hogy a forrás is hülyeséget ír az megint más tészta, érdemes a kiadók honlapjait is végigfutni, hiszen ismerjük a különböző oldalak kapkodását/szenzációhajszolását, stb. A hír egyébként november 26.-án látott napvilágot (mármint a kompenzációval kapcsolatos része (IGN) ).

Valószínűleg a "discontinuing sales of the Season Pass" rész lett félreértelmezve a másik oldalon, vagy félrefordítva/mindkettő itt.
GustyX
GustyX 2014.12.14. 23:53
Arra gondoltam, hogy standalone lesz-e vagy sem.
MerlinWarage
MerlinWarage 2014.12.15. 22:37
A China standalone lesz, igen.
ajánlott olvasnivaló