Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Star Citizen múltjáról és jövőjéről

A Star Citizen nem gyorsfutás, de még csak nem is maraton.

2015.01.05. 17:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kétségtelen, hogy 2014 az űrszimulátorok éve is volt. Amennyire elhanyagolták az előző években a stúdiók ezt a műfajt, tavaly annyira került ismét előtérbe. Ez részben az Elite: Dangerous megjelenésének és részben a téma két legambiciózusabb projektjének, a No Man's Skynak és a Star Citizennek. Utóbbi tavaly minden idők legsikeresebb "crowdfounding", vagyis a közösség által támogatott projektjévé lépett elő, amelynek adományai mára már a 69 milliós határt súrolják. A játékot fejlesztő Cloud Imperium Games stúdiót alapító Chris Roberts a napokban beszélt a játék múltjáról és jövőjéről is. Elmondása szerint az teszi egyedivé és teheti igazán sikeressé a játékot, hogy azt nem csupán háromszáz fejlesztő készíti, hanem tulajdonképpen játékosok százezrei is. Ennek köszönhetően senki se számítson hagyományosan vett megjelenési dátumra, vagy a fejlesztés célegyenesére. A Star Citizen ugyanis mindaddig folyamatosan bővülni, fejlődni és terjeszkedni fog, amíg a játékosokat érdekelni fogja.
"A Star Citizen nem gyorsfutás, de még csak nem is maraton. Nincs a hagyományos dobozos játékoknál már megszokott célegyenes. A Star Citizen egy életpálya, ami egészen addig ível felfelé, amíg a játékosokat leköti a játék." - olvasható Roberts álláspontja.
Az idei évet is hasonlóan tartalmasra tervezik, mint az előzőt. A legfontosabb, hogy a támogatók még 2015-ben több új modullal gazdagodni fognak: többfős személyzettel rendelkező hajók kerülnek a tavaly megjelent Arena Commander módba, de megérkezik végre az FPS modul és a bolygók közösségi modulja is. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Squadron 42 első fejezete is megjelenik, ami tulajdonképpen az egyszemélyes kampányt takarja. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.01.06. 10:46
és remélhetőleg idén jön a Limit Theory is.

http://ltheory.com/
további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.