Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

A Watch_Dogs 2 sokkal merészebb lesz

Bár messze nem lett tökéletes, biztosan kap folytatást a Ubisoft tavaly megjelent játéka.

2015.01.20. 16:35 | GeryG | kategória: Játék

Több hónapos csúszás után tavaly tavasszal jelent meg a Ubisoft nagy reménységű játéka, a Watch_Dogs. Bár a játék összességében egész jól sikerült, a marketinghadjárata által a játékosokba sulykolt tökéletességtől így is nagyon messze volt. A megannyi kritika ellenére a Ubisoft nem élte meg kudarcként a játékot és hosszú távon is tervez a címmel - biztosra vehetjük még legalább egy (de inkább egy egész sor) folytatás megjelenését. Erről egy interjú során Jonathan Morin, a játék egyik vezető fejlesztője beszélt.
"Az első játék elkészítésekor az volt a kihívás, hogy valami olyat teremtsünk, ami miatt a játékosok valami egészen másról kezdenek el álmodni. Egy folytatás elkészítésénél már sokkal nagyobb a nyomás, hogy előre vigyük a címet, mi pedig tudjuk, hogyan keltsük fel a rajongók figyelmét. Sokkal nagyobbat kell kockáztatnunk."
Morin elismerte, hogy a Watch_Dogs egyetlen elemében sem volt tökéletes, de a folytatáshoz már egészen más szemlélettel fognak hozzálátni. A Watch_Dogs 2 hivatalosan ugyan még nem készül, de azt mindenki biztosra veheti, hogy már folynak legalább az előkészületek. Egyelőre tehát semmit sem vehetünk biztosra a projekttel kapcsolatban, de egyes hírek szerint a játékosok létrehozhatják majd benne saját történetüket. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (19)

hudekira
hudekira 2015.01.20. 23:09
Tény, hogy elrontották a nagy marketinggel, de nem lett szörnyű játék, kellemes kikapcsolódás volt 1-2 igen jó újítással, bár hosszútávon repetitív azt be kell vallani, az tény hogy a csillagokat is lehazudják mostanában Ubiéknál, de várom a játékait főleg a The Division-t remélem az nem csak marketing lesz :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 07:28
Jár nekik még egy esély, magából a játék témájából sok mindent ki lehet hozni. Mindenesetre óvatosabban fogom kezelni a dolgot az első rész vitatható húzásai miatt (nem lesz előrendelés).
ivanova36
ivanova36 2015.01.21. 07:46
érdekes lenne egy cikksorozat a nagy marketing ígéretek majd a kész termék közötti összehasonlításról. persze nem kell minden játékot felboncolni, elég lenne pár nagyobb nevet és máris kész a 10+ részes rendszeresen jelentkező "tényfeltáró" riportsorozat :D Akár videó formában is.

WD-hez: akár készül a 2. rész, akár nem, nem volt rossz indulása, ahhoz képest hogy új IP-t (brandet, márkanevet) akartak vele bevezetni. Ennél nagyobb bukták is voltak jobban csengő első és sokadik részekkel. Más kérdés hogy sajnos a játékmenete helyenként erősen le lett butítva, de ettől kellemes kikapcsolódás arra a 10+ órára.
Pár játékmenetbeli elemet átvehetnek a 2. részhez mondjuk a Mass Effectből , csak ne a rossz-emlékű 3. rész utolsó 30 percét :D
barack1
barack1 2015.01.21. 11:12
Érdekes ujdonságokat hozott az első rész.
Másodikra sokkal kicsiszoltabb lehet ez a stílus.
AdranW
AdranW 2015.02.07. 15:28
Merészebb. Na persze. Előtte üljetek le és tapsoljátok meg magatokat, hogy egy rakás sz...t sikerült eladnotok.
Ezután azokat az embereket rugjátok ki, akik erről tehetnek és utána majd témázhatunk róla, hogy s, mint kellene játékot készíteni....
ajánlott olvasnivaló