Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ennyi volt, bezárt a Robotoki

A stúdió egyetlen játék nélkül tűnik el a süllyesztőben.

2015.01.25. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglehetősen kurta életpályát tudhat magáénak Robert Bowling tavaly tavasszal alapított stúdiója, a Robotoki, ugyanis a napokban bezárta kapuit. Az egykori Infinity Ward munkatárs csapata a Human Element című játékkal szeretett volna debütálni a piacon, ám erre egyelőre biztosan nem kerül sor. A játék egy zombi apokalipszis utáni romos világban játszódott volna, ahol immár nem az élőhalottak, hanem a bandákba tömörült túlélők jelentik a veszélyt. A fejlesztés elsősorban PC-re folyt, de a tervek között konzolos és mobil változat is szerepelt. A látványért a Cryengine felelt volna és már egy rövid kedvcsinálót is be tudtak mutatni a srácok. Mindez már a múlté.
"Ezen a héten befejeztük a munkát a Robotokinál, a Human Element fejlesztése leállt. Keményen dolgoztunk, hogy új megállapodást kössünk egy kiadóval, hogy a játék a lehető legmagasabb szintet képviselhesse, de sajnos már nem tudom saját erőből tovább finanszírozni a fejlesztést." - nyilatkozta a csalódott Bowling. Arról nincs hír, hogy mi lesz a játék és a stúdió alkalmazottainak sorsa. ■

Human Element
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Human Element

hozzászólások (23)

RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 09:27
Jól látod a dolgot. Felhozhatnám példának bármelyik Assassins Creedet(a büdzsé negyede biztos, hogy marketingre megy el, de lehet, hogy inkább a fele...), de ott van a GTA5 ami megint csak horribilis összeget tud felmutatni, vagy a legendás Destiny 500milliója... Bár utóbbi elméletileg 2-3 éves támogatottságra szól, benne egy leendő kiegészítő lemezzel idén őszi megjelenéssel.
thri77
thri77 2015.01.27. 09:42
Igen a marketing egy masik tetel. Latszolag nagy szamok, de aki sokat fektet be (es melle jo a cucca) az megterulhet bevetwl formajaban. Ezt figyelembe veve is ertetlenul allok az olyan osszegeknel mint az emlitett Destiny.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 11:26
Mondjuk az említett Destiny állítólag 5 éves tartamra kapott 500milliót. Ebben benne van az alább is írt állítólagos küldetés lemez, valamint egy teljes értékű folytasás is.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.27. 11:43
Ha ennyi időre és leszállítandó termékmennyiségre kapták meg Bungie-ék a büdzsét, akkor ott azért ésszel kellett beosztani. Arról van infó, hogy a Destiny elkészültével még mennyi van hátra az 5 éves "futamidőből"?
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.27. 15:40
Jó kérdés. Szerintem egy 2. rész megjelenéséig és annak támogatásáig fut a projekt. De eddig csak annyit lehet tudni(ami egyáltalán nem biztos), hogy állítólag szeptemberben jön egy külön küldetéslemez, ami kb az alapjáték felével ér fel tartalmilag, és nem az expansion pass-ban lévő tartalmakat fogja tartalmazni. Meg sutyorognak egy Destiny 2-ről egyes fórumokon, ahova a Destinyben elért eredmények és karakterek átvihetőek lesznek. Semmi konkrétat nem tudni, viszont ez már elég erőteljesen offtopic, szóval nem itt kéne megtárgyalni.
ajánlott olvasnivaló